Mi a jó abban ha egy nőnek pénzes pasija van? Boldogságot, szerelmet kárpótol a pénz?
Sajnos az a baj, hogy a szerelmet meg megöli az anyagi hiány sokszor. Az csak a mesében igaz, hogy a szegényebb boldogabb!
Viszont én sem tudnám a páromat a pénze miatt szeretni. Akkor is boldogtalan lennék.
A "középmezõny" talán a legjobb.
Én ismerek egy csajt aki most 19 éves, és együtt van egy 39 éves férfival, aki a felső tízezerbe mozog!
A csaj elötte az interneten árulta a testét, most 3 hónapja hagyta ott, mert megismerte ezt a férfit, aki pénzeli.
Dehogy boldog a csaj, csak a pénz kell neki a csávótól!
Vannak ilyen lányok, sajnos!
Én házasságban élek, párom jól keres, nem vagyunk gazdagok, de legalább boldogok igen, de semmi pénzért nem cserélném le a férjemet, egy milliomosra, de azt sem szeretném, ha ő az lenne!
Egy történet:
Az unokatestvérem (és a szülei) kinéztek egy nagyon gazdag fiút (aki akkor 17 éves volt, az unokatesóm 15) hogy hűűű de gazdag családja van. "Meg is fogták" a fiú 23 éves volt mikor összeházasodtak. Azóta eltelt 10 év, és most térnek magukhoz a szülők hogy "Fulladna bele a pénzébe" "A pénz tényleg nem boldogít, lett volna egy rendes srác, még ha szegény is". Mert amit az unokatesómnak nap mint nap át kell élnie...Rendszeresen megkapja hogy ő milyen nincstelen, meg örüljön hogy szép autójuk meg palotájuk van stb. De közben meg a pasi csak cselédnek használja kb. nem becsüli egyáltalán.
Szerintem sokan beleesnek abba a hibába hogy a pénz elvakítja őket, aztán az idő múlásával jönnek rá hogy nem minden a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!