Mi a jó abban ha egy nőnek pénzes pasija van? Boldogságot, szerelmet kárpótol a pénz?
az embernek vannak igényei amelyeket egy piramisban lehet összefoglalni. a piramis legalján vannak a fizikai léthez szükséges alapvető dolgok pl.: táplálék, tető a fejed fölé, ruházat. ahogy haladunk feljebb úgy csökken a dolgok fontossága. az olyan nők akik a pénzért vannak a pasival nyilván nem lennének képesek egyedül elérni a számukra normálisnak vélt életszínvonalat. többsége semmihez sem ért, szexen kívül semmi másra nem is jó...
a létezés szükségessége előbbre van mint a "lelki boldogság", ez szerintem ösztön. a nők pedig a legnagyobb ösztönlények a világon! hiába mondják sokan, hogy a férfiak a farkuk után mennek... a nők az igazi ösztönlények, sokan vadállat szintjén vannak...
azert azt nem lehet leszűrni hogy pénzes pasi=boldogtalanság,csóri pasi =boldogság.ha a barátom pénzes lenne az min változtatna?ugyanúgy szeretném.
lehet hogy sok nő a pénzre hajt,de pasiba is van ilyen,vagy szeretne após vállalkozásába bekerülni és ezert kell a nő neki.ja hallottam valakitől olyat is hogy azert kell neki a pasi mert nem iszik és az elég ..mindenkinek más az igénye.
de általánosítani nem lehet.
van, akinek pénzes pasija van, és mégis szerelmes belé...
van, akinek csóró, van ahol a nő a gazdagabb... a boldogságot nem pótolja a pénz, de jobb szomorkodni egy luxusvillában ,mint egy sátorban:D
van, akit csak ez motivál, az emberek különbözőek. aki annyira durván érdekember, hogy csak a pénzre hajt, azt nem hatja meg a szerelem, szerintem
valahol megértem őket.
én pl. nagyon rossz anyagi körülmények közt éltem. volt egy, a saját körömbe tartozó, szintén nagyon csóró barátom.
amikor csak tudott megalázott. nem vagyok ronda de állandóan a külsőmet bírálgatta, az utcán sétáló csajokról elmondta mi szebb bennünk stb.
aztán egyik nap írt egy rövid üzenetet hogy nem vagyok neki jó és másnap lelépett egy gazdag csajjal.
akkor így összetört bennem valami. teljesen véletlenül, egy átbulizott este után találkoztam egy nagyon gazdag pasassal. kezdetben nem tetszett de szerettem vele beszélgetni. érdekelték a művészetek, a zene, ahogy engem is. (a szüleim "elit" suliba járattak az anyagi gondok ellenére is hogy magasabb képzést kapjak. utáltam, én voltam a legcsóribb, mindenki kinézett. folyton megkaptam a "hogy nézel ki" szöveget, gúnyolták az örökölt ruháimat, ők is csak megaláztak).
ez a férfi érdeklődött irántam pedig nem bíztattam. pár hét múlva összejöttünk. szeretett költeni rám pedig nem kértem. konkrétan új ruhatárat vett nekem, elvitt wellness-elni, éttermekben ettünk, elvitt nyaralni Bécsbe (azelőtt sose voltam külföldön).
nem voltam szerelmes de végre valaki törődött velem és nem szemétkedett és ez nekem sokat jelentett.
hogy nem a háromnapos babfőzeléket ehettem meg öreganyás kabátban éghettem, hanem valaki mellett egyszer Nő voltam.
aztán vége lett, igazából miattam mert nem bírtam nézni hogy ő mennyivel többet ad én meg semennyire nem bírom viszonozni.
aki nagyon mélyről jön, annak megváltás egy jómódú férfi ha nem szégyelli hogy kevesebbet ad bele a kapcsolatba, mint amennyit ad.
nem váltunk el haraggal, néha még találkozunk.
azt mondanám, a pénz Átmeneti boldogságot ad. szerelemt valóban nem, hiszen még mindig azt a csórót szeretem aki a világon a legjobban megalázott ... dehát ez már az én hibám.
Mi a jó? Elmehetnek egy csomó helyre, ahova pénz nélkül nem. Boldogít a sok program, utazások, wellness-ezés, de akár egy egyszerű mozi, strand is, ha valakinek korábban nem telt rá. Csinosabb lakás, szép ruhák, jólét, én azt furcsállom, ha ez valakit nem boldogít.
Persze ha a pasi bunkó, akkor hiába pénzes, nem számít.
Én pl. egyáltalán nem vagyok szerelmes típus, régebben gyerekként, 20-as éveim első felében még az voltam. Azóta egyszerűen kinőttem az ilyet, racionálisabban látom már a dolgokat, nem a szívem diktál, hanem az eszem. Persze kell a szimpátia, hogy kedveljem az illetőt egy kapcsolathoz, amiből később szeretet lesz. És hozzátartozik, hogy egy jómódú férfiba könnyebb is beleszeretni, mint egy csóróba. Más stílus, viselkedés társul hozzá, ami bizony sokkal vonzóbb. Ha nincsenek anyagi gondok, az a legtöbb ember személyiségére pozitív hatással van, mert ha mindenen spórolni kell, nem csoda, ha végül az ember bunkó lesz a párjával, mindenbe beleköt, a frusztráltság sokszor állatot csinál az emberből. Lehet, hogy sok rossz természetű szegény pasi egész más lenne, ha lenne pénze. Mindenki sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, ha nem kell filléreskedni, és egy kis luxusra is telik. Tehát kellemesebb velük az élet. Vagyis az átlag feletti életszínvonalon élő férfiakkal eleve könnyebb a párkapcsolat, így könnyebb a szeretetet, szerelmet fenntartani is, hiszen az ő köreikben kevesebb a kiábrándító viselkedésű egyén, mint a szegényebbek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!