Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi 100 ezer ft elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi 100 ezer ft elég egy pénzes nőnek?

Figyelt kérdés

Ennyit kapok kézhez de ezt a pénzt oda tudom adni a barátnőmnek mert szüleim eltartanának.

Nagyon nem megy az ismerkedés nagyon csúnya vagyok így gondoltam pénz miatt legalább találhatok egy ilyen pénzes nőt.

Találhatok ennyiből egy gold digger csajt?

2016. máj. 7. 11:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Hát, nem hiszem. Egy bevásárlás alkalmával eltapsikolná.
2016. máj. 7. 11:28
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
100 ezer egy nőnek semmi xD
2016. máj. 7. 11:32
 3/17 anonim ***** válasza:
43%
Gold diggert biztos nem, esetleg egy olyan csajt, aki megjátsza, hogy ő nem pénzéhes. Persze, ha kibukna, hogy összesen ennyi a kereseted, akkor valszeg elhagyna.
2016. máj. 7. 11:33
 4/17 anonim ***** válasza:
45%
egy napi zsebpénz de lehet arra sem elég :)))
2016. máj. 7. 11:38
 5/17 anonim ***** válasza:
19%
Ha nincs egy Bömösöd és fél millás kereseted,akkor ott vagy ahol eddig!Lépj be és húzz egy sorszámot a jó csajokért sóvárgók táborába!Amúgy ma is láttam egy bombázót egy farmeres,tök átlag pasival!Igaz tuti a nővére költi mindenét,látszott rajta,úgy közlekedett a pasi előtt mint valami királynő!Förtelem ez a világ!Hányni tudnék
2016. máj. 7. 11:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Javítás:Nőjére
2016. máj. 7. 11:41
 7/17 anonim ***** válasza:
53%

Hát nézd, normális nőnek nem kell a pasija pénze, mert keres magának. Viszont ha a pasi képtelen eltartani magát (mármint tartósan, nem pillanatnyi élethelyzetről, egyetem befejezéséről, átmeneti munkanélküliségről beszélek, hanem ha életmódszerűen Anyuékból él), az a többséget zavarja. És itt nem is a pénzről van szó, hanem abból a tespedt, semmire se törekvő hozzáállásról, ami riasztó. Majd ha a kapcsolatunkban probléma lesz, azt is ezzel a tettrekészséggel fogja intézni?

Engem is zavarna. Egy fillért nem kérek a páromtól, miért is tenném, amennyi kell, megkeresem.

2016. máj. 7. 12:09
 8/17 anonim válasza:

Héj, nincs abban semmi rossz, ha egy ember kihasználja a az adottságait, egy másik pedig megvásárolja azt.

Én is nagyon nehezen ismerkedem (meg sem próbálom, hogy pontos legyek), túlságosan szeretek egyedül lenni, keveset beszélek, 31 évesen nem volt még kapcsolatom, mégis szép arcú, jó alakú, kedves, fiatal barátnőre vágyom. Ők meg nyilnán nem rám vágynak. :)

De, ha hirtelen milliomos lenne belőlem, a pénzem egy részét nem sajnálnám arra költeni, hogy egy számomra tökéletes nőm legyen. Adni amúgy is öröm. :)

2016. máj. 7. 12:17
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
100k meg nekem se lenne eleg :D
2016. máj. 7. 12:20
 10/17 anonim ***** válasza:
28%

Nekem elvárás, hogy a pasi minden évszakban elvigyen nyaralni.

csak olyannal ismerkedem, akinek nyaralója is van legalább a balatonnál, ha unalmas a nyári hétvége, akkor legalább oda le lehet ugrani.

Alap, hogy egy felsőkategóriás kocsija legyen, de min egy új passat, az alatt, nem is érdekel.

Legyen saját vállalkozása, nem szeretem ha egy pasi fizetésből él, és a hónap végén sír, hogy erre meg arra nincs pénze, így nekem se lesz.

Tudja finanszírozni az életvitelem, (szolárium, szauna, fitnesz, pedikűr,manikűr, masszázs, vásárlások), erre legalább havi 500 ezer kell.

Szóval sok ilyen igényű lány/nő van, és pasi is, aki mindezt képes megadni.

Akinek meg nem telik erre, az itt siránkozhat.

2016. máj. 7. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!