Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas életet élő férfi vs Elfoglalt nő?
A nő: Aktívan részt vesz mindenféle társasági tevékenységben.
Ide jár-oda jár, táncol, énekel, úszik, alig van szabad perce.
A férfi: Otthonát csak munka miatt hagyja el. Nincs hova mennie. Soha nem történik vele semmi.
Én úgy látom soha semmi köze nem lesz ennek a két szélsőségnek egymáshoz.
Még ha valami oknál fogva találkoznak is, a nő nem foglalkozna ilyen férfival.
A filmekben lehetséges...de ott mi nem?
Hosszú távon idegölő. Aki ilyen sok mindent csinál egyszerre, egy idő után unalmasnak fogja találni azt, akivel nem rezegnek egy szinten, nem lehet vele megtárgyalni, hogy mit tanult, miben fejlődött az ember a legutolsó találkozás óta. Nem ugyanazt veszik ki az életből.
Ez alól természetesen kivételt képez, ha a férfinak már csak a munkája is egy hihetetlenül kalandos / veszélyes / leterhelő elfoglaltság, de én akkor sem gondolom, hogy egy egészséges embernek annyiból áll az élet, hogy felkelés, go meló, haza, és SEMMI.
Elnézést, ha megsértettem valakit, bizonyára van, aki rákényszerül, hogy annyit dolgozzon, hogy munka mellett semmire nem marad ideje, de attól ez még nem egészséges, hogy muszáj. :( Egy egészséges és egy nem egészséges ember kapcsolata pedig nagyon sok feszültséggel lesz tele egy idő után.
26/L
Nem lehet vele megtárgyalni hogy a legutolsó találkozás, (vagyis aznap reggel) óta miben fejlődött? :D
Hazajön, és egy más ember lesz. Az evolúció csodákra képes. Lehet hogy uszonya is nő estére, nem?
Inkább mit tanult aznap, milyen új tapasztalatokat szerzett. Az egy idő után elég unalmas, ha valaki a Milyen napod volt? kérdésre állandóan azt válaszolja, hogy semmi különös. Igenis jó, ha az embernek van valami mesélnivalója a nap végén, hogy ma ezeket csináltam, végre sikerült ezt a problémát megoldani. Persze nem kell minden nap megváltani a világot, de velem szinte minden nap történik valami, amit említésre méltónak tartok (nem kell nagy dologra gondolni), és jó hogyha azért a párom is tud valamit mondani.
Másik meg, azt tapasztaltam eddig hogy az otthonülős emberek kevésbé tudnak örülni más sikereinek, sokkal negatívabbak.
De ha ezek a dolgok nem állnak fent, akkor engem nem zavar ha a párom nem jár el mindenfelé, vagy nincs kimondottan hobbija. Bár, jobban belegondolva az igencsak elgondolkodtatna, hogy miért nincs valakinek hobbija, és akkor az illető mit csinál a munka után otthon a szabadidejében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!