Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezel lenézően majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezel lenézően majdnem az összes férfi?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok. Nincs partnerem, bár jelenleg nem is igazán van rá szükségem, hogy legyen. A férfiak többsége amúgy is vagy hazugnak tart, vagy lekezel, vagy hülyének. Normális nő vagyok, mások úgy tartják intelligens, és még jól is nézek ki. Tény, hogy még a szüleimmel élek, de dolgozom, a szakmámon belül most járok továbbképzésre, így végzek egy esti sulit, mellette pedig egyetemen vagyok hallgató. Van nyelvvizsgám, kettő is, sokat olvasok, és jártas vagyok rengeteg témában. Szeretek szórakozni, bulizni még iszogatni is, ha úgy van, és emellett táncolni se táncolok rosszul.

Nos amint ezek a dolgok kitudódnak rólam, először hazug vagyok, mert ennyi dolgot egy nő egyszerre nem képes csinálni állítólag, illetve túlságosan "okosnak" állítom be magam, ami megint csak nem kedvez ezek szerint a férfi nemnek, sőt még akkor is ha jóval butább szegény lekezel azzal a minimálisan meglévő eszével. Ha el is hiszik, hogy tanulok rengeteget, mellé még dolgozom is, akkor jön az, hogy jajj stréber, ezzel nem megyek bulizni, meg jóformán sehova, mert egy unalmas életű idióta és ekkor jön a lekezelő fázis második felvonása, illetve az, hogy én hülye vagyok.

De már csak kérdésem lenne. Ha a férfiak többsége azért sír, mert nincs normális nő a világon, aki okos, jól néz ki, pénzt keres és nem a másikon legyeskedik, tud szeretni stb... Akkor miért nem kell az ilyen? Miért kell belekötni és csak azért is meglátni a rosszat?

2016. máj. 5. 09:44
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, az a baj az ilyen lányokkal, mint te, mint a többi lánnyal: Csakis és kizárólag a jóképű, izmos férfi a férfi a szemetekben, a többieket szerintem te se veszed férfiszámba, igazam van?...
2016. máj. 5. 09:47
 2/29 A kérdező kommentje:
Nincs. Pont, hogy nem szívlelem a túlgyúrt pasikat, meg azokat akiket állandóan kondiban töltik a szabadidejüket. Mindenkinek más a jóképű. A volt párjaim közül több mint a többség nem volt egy Adonis, de azért szerettem amilyen ember volt.
2016. máj. 5. 09:51
 3/29 anonim ***** válasza:
30%
Fogadjunk, hogy mostanában is vannak próbálkozóid, csak őket észre sem veszed, merthogy ők nem az "eseteid". Minden lánynál van több próbálkozó is, más kérdés, hogy erről a lány tudomást vesz e...
2016. máj. 5. 09:56
 4/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
92%

Féltékenység. Ha egy nő olyan mint egy álom és übereli még a férfiakat is, akkor ott az irigység játszik szerepet és akkor is beléd rúgnak, ha amúgy nincs okuk rá, nehogy jól érezd magad. "Lehet, hogy az életben egy überlédi vagy, de nekem így sem kellesz".

Erre csak mondani kell egy okét és menni tovább. Nem lehet ezzel mit kezdeni.

2016. máj. 5. 09:58
 5/29 A kérdező kommentje:

Vannak próbálkozóim és tudomást is veszek róla, de könyörgöm ha a fentiekben leírom, hogy jelenleg senki nem érdekel, még ha az Isten is jönne nekem kezet csókolni se, akkor miért nem lehet a kérdésre válaszolni?

De ha már ennyire érdekel. Jelenleg 2 férfi próbálkozik, abból az egyik csak megfektetni akar, a másik meg munkatársam. És igen, vagyok már annyira tapasztalt, hogy észrevegyem.

2016. máj. 5. 09:59
 6/29 A kérdező kommentje:

Noblesse Oblige: köszönöm a választ!

Az a baj, hogy az ember túl sokszor botlik ilyenbe.

2016. máj. 5. 10:00
 7/29 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem túl szerény vagy az lehet a baj;)
2016. máj. 5. 10:03
 8/29 A kérdező kommentje:

#7-s

Köszi a tökéletes példáért.

2016. máj. 5. 10:05
 9/29 anonim ***** válasza:
76%

Nekem szimpatikus vagy, bar en no vagyok es nem tarskeresesi / szexkapcsolat cellal irom ezt.

Egyszeruen irigyek Rad! Ok nem eleg sikeresek Hozzad!

N

2016. máj. 5. 10:09
 10/29 anonim ***** válasza:
87%

Egyeseknek milyen problémái vannak.

Azt írtad okos vagy inteligens. Akkor inteligensen szard már le a rossz akarókat. Nem tök mindegy mit gondolnak rólad?

Lányok körében pl seg.gfej vagyok mert nem vagyok képes eltűrni a hisztit és ha ilyen emberrel találkozom aki Számomra negatív azt mellőzöm. Hallottam vissza emberektől, hogy tapló vagyok meg bunkó érdekes, hogy amikor meg utcán találkozunk megy a jópofizás. Nevess rajtuk, aki nem tud értékelni azokkal ne foglalkozz.

Amúgy lehet, hogy bunkó vagyok de őszinte.

2016. máj. 5. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!