Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezel lenézően majdnem az összes férfi?
22 éves nő vagyok. Nincs partnerem, bár jelenleg nem is igazán van rá szükségem, hogy legyen. A férfiak többsége amúgy is vagy hazugnak tart, vagy lekezel, vagy hülyének. Normális nő vagyok, mások úgy tartják intelligens, és még jól is nézek ki. Tény, hogy még a szüleimmel élek, de dolgozom, a szakmámon belül most járok továbbképzésre, így végzek egy esti sulit, mellette pedig egyetemen vagyok hallgató. Van nyelvvizsgám, kettő is, sokat olvasok, és jártas vagyok rengeteg témában. Szeretek szórakozni, bulizni még iszogatni is, ha úgy van, és emellett táncolni se táncolok rosszul.
Nos amint ezek a dolgok kitudódnak rólam, először hazug vagyok, mert ennyi dolgot egy nő egyszerre nem képes csinálni állítólag, illetve túlságosan "okosnak" állítom be magam, ami megint csak nem kedvez ezek szerint a férfi nemnek, sőt még akkor is ha jóval butább szegény lekezel azzal a minimálisan meglévő eszével. Ha el is hiszik, hogy tanulok rengeteget, mellé még dolgozom is, akkor jön az, hogy jajj stréber, ezzel nem megyek bulizni, meg jóformán sehova, mert egy unalmas életű idióta és ekkor jön a lekezelő fázis második felvonása, illetve az, hogy én hülye vagyok.
De már csak kérdésem lenne. Ha a férfiak többsége azért sír, mert nincs normális nő a világon, aki okos, jól néz ki, pénzt keres és nem a másikon legyeskedik, tud szeretni stb... Akkor miért nem kell az ilyen? Miért kell belekötni és csak azért is meglátni a rosszat?
19-as
1.es kijelentett valamit, sőt inkább kérdezett, amiben lehet valami. A kérdező nagyjából válaszolt rá.
Mind a kérdéssel, mind a válasszal sok probléma van.
Az 1-es válaszoló sértődött és üldözési mániás. A kérdező pedig a reductio ad absurdumhoz fordult segítségért: fogta az 1-es feltételezését, átalakította egy olyan feltételezéssé, amire tiszta szívvel mondhatta, hogy ő soha...
A gond az, hogy ez nem fekete és fehér kérdése. Nem kell feltétlen félisten férfiakra gondolni, bőven elég, ha az 175 alattiakat nem veszi emberszámba.
Az én bajom a kérdezővel, hogy egyszerűen életderűtlen, ahogy saját magáról ír. Mintha felolvasna magáról egy begyakorolt esszét...
Ha ezeket előadja így egy randin, hát én se tudnám, mit gondoljak róla. "Van nyelvvizsgám, kettő is, sokat olvasok, és jártas vagyok rengeteg témában..."
Biztos babe... biztosan.
Mintha versenyt akarna hugyozni, amihez nem csak, hogy hatalmas szerszáma van, de jól megválasztott ellenfele is, szóval biztosra akar menni. Győzni akar, na.
Bocs kérdező, lehet, hogy félreértettem valamit.
Pontosan milyen szituációkban jön elő ez a "te túl jó nő vagy, ilyen nincs is, biztosan hazudozol"-reakciós a srácokból?
Ugyan régen voltam már kint a húspiacon, biztos tényleg sok dolog változott, de azért én még úgy randiztam, hogy lehetőleg sokat röhögjünk és kétértelmű-flörtölős-dumálós játék mellett húzzuk egymást, aztán csókolózzunk, ilyesmi.
Ti pontosan mit csináltok ehhez képest, amiből vérre menő coolságverseny lesz?
Akkor ez nem rólad szól, csakis róluk.
Az ő komplexusaik az ő keresztjük. Vagy legyőzik őket vagy cipelik még egy jó ideig.
Csak biztatni tudlak, hogy keress tovább.
"Nincs partnerem, bár jelenleg nem is igazán van rá szükségem, hogy legyen."
Kérdésben a válasz: így viselkedsz, ez jön le nekik.
Kedves 28-as. Nem humán szakon. A helyesírásom, sohasem Volt kifogástalan. A Magyar nyelvi szolgáltató iroda állásfoglalása szerint, viszont az általad említett esetben nem vétettem hibát. [link]
Amennyiben nő vagy talán hasogathatnánk közösen szőrszárat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!