Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezel lenézően majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezel lenézően majdnem az összes férfi?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok. Nincs partnerem, bár jelenleg nem is igazán van rá szükségem, hogy legyen. A férfiak többsége amúgy is vagy hazugnak tart, vagy lekezel, vagy hülyének. Normális nő vagyok, mások úgy tartják intelligens, és még jól is nézek ki. Tény, hogy még a szüleimmel élek, de dolgozom, a szakmámon belül most járok továbbképzésre, így végzek egy esti sulit, mellette pedig egyetemen vagyok hallgató. Van nyelvvizsgám, kettő is, sokat olvasok, és jártas vagyok rengeteg témában. Szeretek szórakozni, bulizni még iszogatni is, ha úgy van, és emellett táncolni se táncolok rosszul.

Nos amint ezek a dolgok kitudódnak rólam, először hazug vagyok, mert ennyi dolgot egy nő egyszerre nem képes csinálni állítólag, illetve túlságosan "okosnak" állítom be magam, ami megint csak nem kedvez ezek szerint a férfi nemnek, sőt még akkor is ha jóval butább szegény lekezel azzal a minimálisan meglévő eszével. Ha el is hiszik, hogy tanulok rengeteget, mellé még dolgozom is, akkor jön az, hogy jajj stréber, ezzel nem megyek bulizni, meg jóformán sehova, mert egy unalmas életű idióta és ekkor jön a lekezelő fázis második felvonása, illetve az, hogy én hülye vagyok.

De már csak kérdésem lenne. Ha a férfiak többsége azért sír, mert nincs normális nő a világon, aki okos, jól néz ki, pénzt keres és nem a másikon legyeskedik, tud szeretni stb... Akkor miért nem kell az ilyen? Miért kell belekötni és csak azért is meglátni a rosszat?

2016. máj. 5. 09:44
1 2 3
 11/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
79%

Én a karrierem külföldön kezdtem, ahol úgy békében megvoltak az emberek egymással. Mikor hazajöttem meg teljesen letaglózott az itteni mentalitás.

Először csak az tűnt fel, hogy mindenki minden apróságért is egész panaszáradatot zúdít a másikra. És ezt értendő az irodai munkatársaktól egészen a wc-s néniig. Kezdetben még meg meg hallgattam őket, de hamar rájöttem, hogy ez megy minden nap. Mintha mindenki szerencsétlen sorsba akarná túlszárnyalni a másikat!

Aztán jött az, hogy mivel ez a viselkedés tőlem távol állt, ezért mélyeket hallgattam... és akkor kikezdtek engem. Én lettem mindig beállítva a szegény kis buta lánynak, aki nem ért semmihez, aki nem tud semmit stb. Ami nagyon távol állt tőlem, mert kb. a legalja munkát is olyan felelősséggel és odafigyeléssel végeztem el, hogy pl a szállodánál kiderült összesen hány ágynemű van (mert soha senki nem leltározott). Rendbe lett rakva a szekrény és külön helyen az épp ágyruhák és külön a szakadt, vagy vasalatlan. Szóval nyomon lehetett követni az anyag mozgást. Amit én tudtam azt megtettem. És mégis mindig áskálódtak, próbáltak beállítani kevesebbnek, mint ami vagyok. (mondjuk sajnos hajlamos vagyok arra, hogy alábecsüljem a képességeimet)

Szóval ha az ember valamiben jó, vagy jobb mint a nagy átlag, és ne adj isten még büszke is magára, akkor jön az irigység és a tapossuk meg mentalitás, nehogy ő jobban érezze magát.

Nekem ez elég furcsa volt, de mivel továbbra sem tudok ezzel, mit kezdeni, csak regisztrálom, hogy rendben ő így van velem és csinálom tovább a dolgom. Jobbat még nem találtam ki erre.

2016. máj. 5. 10:19
 12/29 anonim ***** válasza:
6%

Mert te, kérdező aztán nagyon tiszteled a férfi nemet és kicsit sem általánosítasz.

Én sosem áskálódtam és nem akartam lehúzni a nőt, ha bármiben is jobb nálam. Viszont azt vettem észre, ha én teljesen elfogadó vagyok az ilyesmiben, akkor a "legtöbb nő" idővel igyekszik az orrom alá dörgölni azt.

Szóval én meg valahogy pont a túlsó parton vagyok...

2016. máj. 5. 10:37
 13/29 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

#12-s mint írtam, a többség, nem írtam azt, hogy mindenki, kivétel mindig akad.

2016. máj. 5. 11:16
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
A majdnem összesbe mind a 3,5 milliárd férfi beletartozik?
2016. máj. 5. 11:26
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Rendben kérdező, de ettől még elég csúnyán lehúztál minket.

Mindegy, mert azért te is tudod, hogy valamiért olyanokat választottál, akik utólag elbuktak a belső érték-teszteden, ergo a külső alapján választottál.

Én megtaláltam az általad lefestett nőt és boldogok vagyunk. Neki nem volt fontos pl. a magasság vagy a kockás has, szóval ha neked az, akkor máris közelebb kerültél a válaszodhoz.

2016. máj. 5. 11:58
 16/29 anonim ***** válasza:
76%

Egyrészt nem értem miért foglalkozol velük. Nyilván ők nem az a kategória, akit keresel. Legalább hamar kiderült és nem vesztegeted az idődet rájuk.

Másrészről viszont érdemes elgondolkodni rajta, hogy miért így áll hozzád szinte az összes férfi. Véletlenek nincsenek. Vagy rossz helyen tartózkodsz vagy veled sem oké minden.

24/F

2016. máj. 5. 12:41
 17/29 anonim ***** válasza:
72%

1-es váaszoló én nem csodálom nem áll veled szóba senki, basszus olyan egy bicskanyitogató ahogy írsz. Ír valaki magáról pár sort de te már tudod is a tutit, az egész életével. Papagáj duma amit már idehánytatok milliószor. Valami egyedi gondolat esetleg? Ahhozt kéne némi kreativitás :)

Utolsó te meg az általánosítást meg a gonosz lehúzást meséld már az 1-eskének és társainak, ők egész nap azért ülnek itt hogy általánosítsanak meg lehúzzanak :) De tudom nekik szabad mert nem nők.

2016. máj. 5. 12:43
 18/29 anonim ***** válasza:
17%

17-es

Sose mondtam, hogy véleményközösséget vállalok egyessel.

Mindazonáltal a kérdező nagyon kiemeli a saját jó tulajdonságait és látványos kontrasztba helyezi azokkal a lúzerekkel, akiket felsorolt.

"Álljon ki" ellenem, én 2 diplomás mérnök vagyok egzisztenciával és képességekkel... Ja, hogy vagy maga is tart az ilyenektől(hisz akkor nem lehetne feljönni ide mocskolódni, ha bebizonyosodna, hogy igenis vannak még nála is komplettebb férfiak) vagy igazából maga is be kéne hogy lássa, hogy nem elég neki annyi, hogy a jelölt pariban legyen a fenti tulajdonságaival, hanem valami egészen profán tulajdonságok mentén választ már eleve(legyen sportos, jóképű,magas,stb.) és utólag ütközteti a fenti(belső) elvárásait és bukik el rendre.

Erről van itt szó.

Vagy lássa be, hogy a szép pasikat keresi és ne rinyáljon, ha azoknak történetesen sosem kellett egyéb erényeket kifejleszteni a sikerekhez VAGY kezdjen el olyanok közt kutatni, akik a belsőt illető szűrőkön átmennek és nem olyan "cépek".

2016. máj. 5. 12:54
 19/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem írt ilyet hogy nem lennének nála okosabb emberek. De nyílván aki az, az nem szólna be neki érte mert tanulni merészel, és akar valamit az élettől. Így azt minek hozza szóba.

Egyébként átérzem a helyzetét, mert mikor anno elkerültem fősulira, az a baráti köröm akikhez tartoztam évekig, kizárt és hátam mögött gúnyolt. Aok akik előtte "de szerettek". Miért? Mert ők nema akartak semmi ilyesmit, nekik már kis eminens lettem hiretelen akinek az Isten felvitte a dolgát...ennyit a barátságról, meg az emberi jószándékról. Inkább cseszik le a kérdezőt is érte, meg nem jogos vádakkal illetik, mehogy már a sajét ki egojuk sérüljön. Kb ilyen szinten vannak.

Semmi köze ahhoz hogy neked pl hány diplomád van. Mellékesen megjegyezném hogy van aki meg nálad is okosabb, vagy még annál is...ebbe ne menünk már bele, mert hülyeség.

Az ízléséről vitázni egy vadidegennek mert aztán tök felesleges. Ha ezt teszed igen is állást foglalsz az 1-eske mellett.

2016. máj. 5. 13:03
 20/29 anonim ***** válasza:

nőlj fel!

2 diplomát szerztem. Tűrhetően keresek. Régi ismerősöktől rokonoktól jöttek a megjegyzések: Irodában könnyű. Elzavarnám őket kapálni. Kerülöm őket. Veszek egy új suzukit 4 misiért. Jönnek a megjegyzések. Pl: az ő nagykorú mercije az mégsem egy suzuki. Avval ha megjelenik látják, hogy jött valaki. Érhet is max 1 misit. Megoldás: Irigyeket kerülni.

2016. máj. 5. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!