Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20+ nők, hogy juttok túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20+ nők, hogy juttok túl azon, ha a férfi fiatalabb?

Figyelt kérdés

Elég jelentéktelen problémám van, mégis, rettentően zavar.

Tipikus, "klasszikus" családban nőttem fel, ahol a férfi nagyobb, erősebb, idősebb, mint a nő.

Mindig is az idősebb fiúk/férfiak tetszettek.

Most megismerkedtem valakivel, akivel egy hullámhosszon vagyunk, aki tetszik, akit férfiasnak találok -illetve, találtam, ameddig ki nem derült, hogy másfél évvel fiatalabb nálam.

Nem is biztos hogy lett volna/lesz bármi vele, de nem tudok túllépni a dolgon, hogy fiatalabb. Lehet, nem a legfelnőttesebb hozzáállás, de nem tudom, hogyan kezeljem. Mint mondtam, sosem ismerkedtem nálam fiatalabbak körében, és eddig eszembe sem jutott volna.

25 F és 27 N

2016. máj. 2. 22:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

25 és 27..Ebben semmi hű de nincsen. Majdnem egyidősek vagytok.

"Bolond" vagy, ha ezen aggódsz.

2016. máj. 2. 22:25
 2/18 anonim ***** válasza:
Hogy jutok túl? Sehogy. Ezért nem kezdek nálam fiatalabbal.
2016. máj. 2. 22:29
 3/18 anonim ***** válasza:

Hát ezen aztán rohadtul ne akadj fenn.

Ma már nem kell ragaszkodni semmilyen mesebeli konvenciókhoz. Ma láttam a tescoban egy párt, ahol a lány lapos cipőben volt kb 10 centivel magasabb és úgy szorították egymás kezét, mint az óvodások... de egy 30 körüli pár volt.

Az én barátnőm 7 évvel idősebb, egy kolléganőm ugyancsak idősebb a palijánál.

Eléggé beszűkültek a lehetőségek, de az emberek maguk még inkább. Ha találsz valakit, aki jónak tűnik, hát ragaszkodj hozzá, mert mára tényleg csak üres közhely maradt, hogy jön még ezer másik.

Jó ha 30 emberrel próbálkozol életed során és ha ebből csak 10 megfelelő, akkor ha kirakod ezt a srácot csak mert picit fiatalabb, akkor a lehetőségeid 10%-át hajítottad el. Miért?

2016. máj. 2. 22:32
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez a társadalmi konvenciók már régen sem működtek. A nagyszüleim 60 évet húztak le úgy együtt, hogy a nagymamám másfél évvel volt idősebb a nagypapámnál.
2016. máj. 2. 22:37
 5/18 anonim ***** válasza:
az én barátom is kb. másfél évvel fiatalabb de sosem érdekelt sőt, sokkal idősebbel össze se jönnék mert fontos számomra a fiatal kor, szeretek fiatal lenni és egy idősebb mellett hamarabb "fel kéne nőni"
2016. máj. 2. 22:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a ti korotokban ennek már semmi jelentősége :) Mindketten felnőttek vagytok, nem azon a másfél éven dog múlni a dolog! Ha a viselkedése, felfogása, elképzelései hozzád képest nem gyerekesek akkor ne számítson a kor! :)
2016. máj. 2. 22:43
 7/18 anonim ***** válasza:
Másfél év semmit nem jelent. Teljesen felesleges ezen aggódni, ha egyébként minden stimmel.
2016. máj. 2. 23:06
 8/18 anonim ***** válasza:
Sehogy, bizonyos kereteken belül nem izgat a kor. A viselkedése sokkal jobban számít.
2016. máj. 3. 01:10
 9/18 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű.

döntsd el, hogy ő kell ennyi évesen, vagy más másmennyi évesen.

azaz megéri-e elveszteni őt.

2016. máj. 3. 02:54
 10/18 anonim ***** válasza:
Hagyd el, mielőtt ő hagy el téged egy fiatalabbért!
2016. máj. 3. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!