Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20+ nők, hogy juttok túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20+ nők, hogy juttok túl azon, ha a férfi fiatalabb?

Figyelt kérdés

Elég jelentéktelen problémám van, mégis, rettentően zavar.

Tipikus, "klasszikus" családban nőttem fel, ahol a férfi nagyobb, erősebb, idősebb, mint a nő.

Mindig is az idősebb fiúk/férfiak tetszettek.

Most megismerkedtem valakivel, akivel egy hullámhosszon vagyunk, aki tetszik, akit férfiasnak találok -illetve, találtam, ameddig ki nem derült, hogy másfél évvel fiatalabb nálam.

Nem is biztos hogy lett volna/lesz bármi vele, de nem tudok túllépni a dolgon, hogy fiatalabb. Lehet, nem a legfelnőttesebb hozzáállás, de nem tudom, hogyan kezeljem. Mint mondtam, sosem ismerkedtem nálam fiatalabbak körében, és eddig eszembe sem jutott volna.

25 F és 27 N

2016. máj. 2. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én simán, mivel 6-7 évet letagadhatnék a külsőm alapján, általában velem egyidős vagy fiatalabb pasijaim voltak. Megszoktam, sőt, most már tetszik is, hogy ilyen "friss husikat" is fel tudok szedni (bár max 2-3 év volt a különbség eddig). :) De nálunk apu is csak 2 évvel idősebb anyunál, és sose álltak hozzá úgy, hogy akkor anyu a gyenge nő, apu meg a nagy és erős férfi. A házimunkánál is teljes a munkamegosztás aszerint, hogy ki miben jobb, és apu pl jobban varr. Szóval előttem sokkal lazább példa volt, mint előtted.

Állj hozzá úgy, hogy még mindig elég szexi vagy egy ilyen kis fiatal pasihoz is.:) Szerintem ha alapból férfias, hamar megtalálod a helyed mellette nőként, aztán már meg se látod azt a számot.

2016. máj. 3. 10:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Párom nálam 2 évvel fiatalabb. Soha egy percig se zavart.

Ha nem tudsz rajta túllépni, akkor viszont hagyd a fenébe, de tényleg elég gyerekes viselkedés. Ha nem tudod meg, fel sem tűnik, tehát nincs jelentős különbség az érettségetek, világképetek között. Vonzódsz hozzá, férfiasnak találod... akkor mit is számít a kora? Pár szám egy papíron? Nemár. Ez tényleg borzalmasan gyerekes és bizonytalan viselkedés.

Persze, ha képtelen vagy lapozni, akkor ne erőltesd, senkinek se tennél jót vele, de azért emésztgesd magadban, hogy mégis miért van ekkora hatással rád egy ilyen jelentéktelen dolog.

2016. máj. 3. 14:12
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:

Eleinte engem zavart, mert én elkönyvelem magamban, hogy a fiatalabb srácok idióták, abban az értelemben, hogy csak a p-nát hajkurásszák, de elköteleződni egyik se akar. És mondjuk a többségre ez még mindig igaz, de a mostani párom normális, kellett egy kis idő, míg megbizonyosodtam róla :D És addig, amíg nem néz ki a kisöcsémnek, nem is igazán érdekel, hogy fiatalabb nálam.

24L 21F

2016. máj. 3. 15:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Felnőtt korban másfél év nem nevezhető igazán különbségnek. Ha több mint 5 évvel fiatalabb lenne, akkor érteném az aggodalmat, de így felesleges szőrszálhasogatásnak tűnik.
2016. máj. 3. 17:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 26 voltam, párom 22 mikor megismerkedtünk 8 éve. Azóta összeházasodtunk, van egy 3 éves kislányunk, és köszönjük szépen, nagyon jól vagyunk. Egyikőnknek sem kellett semmin túljutni.

A másfél év meg igazán semmi.

2016. máj. 3. 18:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Ebben a korban ez nem egy nagy különbség. Én úgy gondoltam, hogy mondjuk te vagy egy 22 éves dolgozó nő, ő meg 17 és suliba jár meg matek korrepetálásra és röhög, ha azt a szót hallja, hogy hüvely, vagy ilyesmi. Komolyan, a te problémád nem is létezik.
2016. júl. 22. 01:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Gondold át azt, amit a többiek írnak! Próbáljátok meg! Én kihagytam egy ilyen lehetőséget, mármint több év van köztünk, Te ne tedd!
2016. júl. 23. 00:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Párom 2 évvel fiatalabb nálam. Nekem mondjuk mindig is bejöttek a fiatalabb srácok, szóval nem nagyon akadok fent ilyesmin. De a kor, csak egy szám, ha ilyen kis különbségekről beszélünk. Ha egyébként jól kijön egymással a 2 fél, megfelelő a kommunikáció, akkor nem hiszem, hogy ennek problémának kellene lennie. Párom mindent megad számomra, és jobban figyel a rezdüléseimre, igényeimre, mint bárki eddig. Hülye lettem volna fent akadni a korán, hiszen megfosztottam volna magamat a boldogságtól.
2016. júl. 23. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!