Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha idősebb nő - fiatalabb férfi pár tagja vagy - hogy jöttetek össze?
Én tipikusan minden fiatalabb próbálkozót elutasítottam, max. 1-2 évnyi korkülönbséget tartottam volna elfogadhatónak a javamra.
A páromat viszont egy közösségben ismertem meg, apránként, így fokozatosan alakult ki köztünk az egymás iránti érdeklődés, később a vonzalom. 8 évvel fiatalabb nálam.
Ahogy megismertem, egyre inkább jelentőségét vesztette a korkülönbség, ami egyébként kizáró ok lett volna nálam, de mivel minden más stimmelt köztünk, így EGYETLEN tényező miatt nem láttam értelmét nem belevágni.
# 4: szerintem a 15-20 évnyi korkülönbség már fordított (idősebb férfi, fiatalabb nő) felállásnál is okozhat problémákat, mert ez már generációs különbség.
Egyébként nekem volt olyan kapcsolatom, ahol a férfi volt ugyanannyival idősebb nálam, mint amennyivel a mostani párom fiatalabb, és nincs érdemi különbség a kettő között a gyakorlatban, egyes egyedül a társadalmi konvenciók miatt érződhet furcsának. De a tapasztalat azt mutatja, hogy ez még nem olyan nagy különbség, ami áthidalhatatlan lenne, hiszen teljesen hasonló közegben szocializálódtunk.
(1. válaszadó voltam)
Chat.hu
-9 év a pasi javára
Vagy fél év mindennapos 2-3 óras cset mire lett tali
A párom 6 évvel fiatalabb, netes társkeresőn ismerkedtünk össze, másfél éve vagyunk együtt.
Az ottani adatlapokból kiindulva úgy látom, elég sokakat nem érdekel már a hagyományos felfogás. Ismeretségi körben is vannak hasonló párok. Az egyik pár tagjai valami buliban ismerkedtek meg, és csak később derült ki a 10 év különbség, amikor már szerelmesek lettek, és már közös gyerekük is van. A másik két párt nem tudom, hogyan jöttek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!