Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 24 év sok egy parkapcsolatban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 év sok egy parkapcsolatban? Csak normális válaszokat a férfi természetesen az idősebb.

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 15:51
1 2
 1/19 Evergrey ***** válasza:
63%
Nem sok, hanem rengeteg.
2016. febr. 28. 16:00
 2/19 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon sok.

Akkor is, ha a nő 50, a férfi 74.

De ha a lány 20, a férfi 44, az még több. Hidd el, minél fiatalabb a nő, annál többet számít.

2016. febr. 28. 16:01
 3/19 anonim ***** válasza:
Öhm, hát nekem is a fiatalabb nők jönnek be, de max ilyen 5-8 év, de a 8 már nagyon maximum
2016. febr. 28. 16:02
 4/19 anonim ***** válasza:

Lassan ez lesz a természetes. -.-

Sok, nagyon sok!

2016. febr. 28. 16:06
 5/19 anonim ***** válasza:
Miért teszel fel hülye kérdést mond? Istenkém!!! Hát persze hogy sok!!!
2016. febr. 28. 16:09
 6/19 A kérdező kommentje:
Én nem igy gondolom nekem fél éves kapcsolatom van csak kivancsi voltam ki mit gondol
2016. febr. 28. 16:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Férjem és köztem majdnem 11 év a korkülönbség. Még úgy is előjönnek a korunkból adódó problémák, hogy a legtöbb dologban egyformán gondolkodunk. Szerintem is rengeteg a 24 év korkülönbség. Soha nem fog egyenrangú partnerként kezelni, ezt jobb, ha tudod.
2016. febr. 28. 16:34
 8/19 anonim ***** válasza:

Anyukámnak egyik kollégája csinálta ezt, hosszú éveken át együtt volt egy vén trottyos vezető beosztású egyénnek a pénzéért. Amikor már bekrepált az öreg, és megörökölte a vagyonát, akkor meg egy nála 12 évvel fiatalabb, sportos és jóképű srácot használt ki a szexért, (akkor már ő is ilyen 37 éves volt, és pénzelte a srácot az együttlétekért).

De kérdezem én, leélni egy egész életet úgy, hogy folyamatosan kihasználásra alapulnak a párkapcsolataid? Szerintem elég szar lehet...

2016. febr. 28. 16:39
 9/19 A kérdező kommentje:
Hehe....utolso valaszolo elmehet oda tudja jol hova mert szerintem egyertelmuen nem tud olvasni azt irtam csak normalis valaszokat! Ventrottyi meg ilyenek kepzeld el szazszorta jobb mint a velem egy koru sracok mert azok kerlek szepen legtobje arra megy hogy agyba vigye!! Es teljesen boldognak erzem magam ebbe a kapcsolatban.
2016. febr. 28. 16:48
 10/19 anonim ***** válasza:

A te életed.

Ez egy szabad ország, mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja.

2016. febr. 28. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!