Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 24 év sok egy parkapcsolatban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 év sok egy parkapcsolatban? Csak normális válaszokat a férfi természetesen az idősebb.

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 15:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kérdező! A 8-as nem a te párodra mondta, azt,hogy vén trotyi,hanem a történetében szereplő emberre, úgyhogy, nyugodj meg szépen, vegyél egy forró fürdőt, az jót tesz: :) Különben sok a 24 év a párkapcsolatban, nagypapa meghívta a barátait borozgatni, te meg összejöttél az egyikkel,vagy mi az isten?
2016. febr. 28. 17:20
 12/19 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Fél éves kapcsolat? Hàt az tényleg rengeteg idő!!! Azta mindenit neki!

Ha boldog vagy "ebbe" a kapcsolatba(n), akkor minek a kérdés?

Nem az eszedért tart...

2016. febr. 28. 17:50
 13/19 rrrrrreennnnn ***** válasza:
"de kerlek szepen legtobje" tényleg nem az agyàért tart ilyen nőket, egy darabig nincs min aggòdnod...
2016. febr. 28. 17:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Eléggé sok.
2016. febr. 28. 18:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is sok a korkülönbség. Ha szeretnél beszélgetni, írj.
2016. febr. 28. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem szabad azt írni,hogy sok, hiszen Melinda nagyon jól érzi magát ebben a kapcsolatban, azt kell leírni,amit olvasni szeretne, még véletlenül sem az őszinte saját véleményünket!
2016. febr. 28. 18:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Élet 90%a sem sok.
2016. febr. 29. 11:03
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem teszem tönkre az eletem okes?

En boldog vagyok.

Es ezt nem minden kapcsolatrol lehet elmondani nem a kor szamit.

Csak az amit erzel.

2016. febr. 29. 16:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Sok. Én 6 évvel ezelőtt pont így voltam mint te. 20 évesen egy 44 évessel. Nem mondom, 5 évig tartott, de elég viharos volt.. Sokszor kijött az a bizonyos 24 év korkülönbség.. Mindig elmondta hogy ő már nem nősül újra, meg nem akar gyereket többször szakított velem, de aztán mindig megkeresett egy önző köcsög volt. Én meg persze visszamentem hozzá. Szóval az én hibám is volt az a sok szenvedés, de hiába nagyon jól éreztem magam a társaságában. Decemberben lett végleg vége, ma már nem kéne ha fizetnének sem, új párkapcsolatom van.
2016. márc. 1. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!