Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha vágyom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha vágyom egy idősebb férfire, de van párom?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk, ezért nem akarom elhagyni,meg szeretem is. Viszont nincs tapasztalatom, és szükségem lenne mástól is visszaigazolásra h nőnek érezhessem magam. Nem is szeretnék gyereket mert nem vagyok megelégedve a testemmel. Nem jártam még mással,és nem is igazán tudom h milyen lenne mondjuk más pasival az élet. 24L

2016. jan. 25. 09:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

A tetteidért vállalj felelősséget, előbb utóbb következményei lesznek. Ez csak egy jó tanács hogy felnőtté válj!

Szerintem gondold bele a pasid helyébe ugyanezt, hogy te mit éreznél ha mondjuk lenyom pár numerát egy másik nővel. Ha gyomorforgatónak tartod, mondj le az idősebb férfiról, ha nem akkor előtte pedig szakíts és lépj ki a korfontzónádból, mert ha utólag megtudja ezt, garantált lesz úgyis a szakítás csak mellé fog párosulni az örök haragja is.

2016. jan. 25. 09:10
 2/13 anonim ***** válasza:
58%

"szükségem lenne ... visszaigazolásra h nőnek érezhessem magam."

1. ezt el kell mondanod a párodnak minél hamarabb és kérdezd ki a véleményét, ne engedd, hogy kukksoljon erről a számodra fontos témáról (mellesleg már azt nem értem, hogy miért kell ezt egy huszonéves Férfinak mondani..., de fontos akkor is, hogy tisztázzátok), többször is beszélj vele erről,

"szükségem lenne ... visszaigazolásra h nőnek érezhessem magam. Nem is szeretnék gyereket mert nem vagyok megelégedve a testemmel."

2. ezt neked tökéletesen egy elvált kb. 40-es férfi tudja megadni, ők tudják igazán milyen boldoggá tenni egy nőt (ingyenesen), igazi hercegnőjeként tud kezelni. Ha van gyereke és az még kisebb, akkor pár évig biztos nem szeretne majd.

2016. jan. 25. 09:25
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Ez úgy hül.yeség, ahogy van.

Nem is konkrét emberre vágysz, hanem kipróbálnál egy tapasztalt kant, aki be van járatva, és ha élvezi veled a szexet, akkor minden OK.

Érdekes hozzáállás.

Ahogy javasolták, egy 40-es pasi ezt tuti megadja, mert már attól maga alá élvez, hogy egy húsz évvel fiatalabb pun.cira gondol. Naná, hogy kényeztetne, meg rongyosra du.gna.

Neked meg két év múlva az lenne a bajod, hogy élvezed a virágzó nőiességed, a szexet, akár naponta többször is igényelnéd, csakhogy a 45-50 éves pasid pezsgőt bont, ha feláll neki heti kétszer is.

24 éves vagy.

Az a kérdés, hogy a mostani kapcsolatod milyen?

Ha jó, szeretitek egymást, hosszú távon tudtok egymással tervezni, akkor jó nagy ökör vagy, ha ezt eldobod azért, hogy mással is ku.fircolhass.

Amennyiben a kapcsolatod dö.glött, már csak az utolsó szög hiányzik a koporsójából, akkor nem kell ennyit lelkizni. Szakíts vele, és független, fiatal nőként hajthatod a tapasztalatokat.

Mint nem mai csirke: nagyon nehéz olyan férfit találni, aki alkalmas komoly kapcsolatban, a mai 30 alatti pasik 90%-a csak szexkapcsolatot akar, vagy csak szexet. A maradék meg foglalt.

A frissen elvált/szakításon átesett pasik is csak trófeákat gyűjtenek, és/vagy pótlékot keresnek, aki helyettesítheti az exet, nem te kellesz nekik.

A 40 felettiek meg örömmel villognának egy lányuk korú csajjal, legyezgeti a hiúságukat, de testileg nem sokáig fogják megadni, ami neked kell, és akkor megint azon fogod törni a fejed, milyen lehet egy izmos, erős, fiatal bikával, aki leteper, és elveszi amit akar.

A kíváncsiság egy dolog.

De ha nem akarod elhagyni a párod, akkor gyűrd le az állati ösztönöket, és a jelenlegi kapcsolatodba ölj több energiát.

Ketten is mindent ki lehet próbálni az ágyban, amit csak szeretnétek, ha nem féltek kimondani.

Egyébként a pasid is kb. ennyire vágyhat arra, hogy más nőket is megkapjon, mégis kibírja, hogy nem elégíti ki a kíváncsiságát.

2016. jan. 25. 09:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereted igazán. Te nem azért vágysz visszaigazolásra,mert nincs tapasztalatod, hanem mert a mostani párodról nem kapod meg.Kívülállóként én így látom.Nem a megfelelő személy mellett vagy.

Megszoksz,megcsalod, vagy megszöksz. Válassz!

2016. jan. 25. 10:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
még annyi hogy, a tested kezd el szépen építgetni!konditerem,diéta,és ne legyél rest!
2016. jan. 25. 10:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden ok nélkül elhagyott az exem, egy kb apja korabeliért aki váló félben volt. Igaz mi nem voltunk régóta együtt, és ő fiatalabb is volt akkoriban.

Azt csinálsz amit akarsz, túléli úgy is ha elhagyod, megfogja az emlékeidet bebassza a kukába és keres mást miután feldolgozta :)

2016. jan. 25. 10:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a tapasztalt és hasznos válaszokat. Jó a kapcsolatunk, de sokszor veszekszünk. De tényleg nem hiába vagyunk ilyen régóta együtt,és én is félek ezt feladni egy ismeretlenért, bizonytalanért.

Meg a másik pasi előtt nem tudok olyan oldott lenni, félek h észreveszi a hibáimat vagy ilyesmi, de bemutatott a szüleinek is. Azt azért nem mindenki teszi,nem?

Mindenki nagyon jókat írt. Még egyszer köszi.

2016. jan. 25. 12:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok: azoknak mondom, akik olyasmiket válaszoltak, hogy biztos a Kérdező nem szereti eléggé a párját, stb.

Ok, a lángolás és szerelem eléggé hullámzó általában, ez természetes, de minthogy egy férfi is sokszor kell érezze azt, hogy Férfi (pl. ágyban, de akár Megbecsülésben, figyelmességben is), azért nem vagyunk már a középkorban, tehát egy Nőnek is éreznie kell a nőiességét és szinte mindent, ami ezzel jár és ingyenes: megbecsülés, szeretet, figyelmesség, stb.

2016. jan. 25. 13:39
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Akkor te most a társad mellett aktívan beszélgetsz egy idősebb férfival is, aki már a szüleinek is bemutatott? Figyelj én tényleg nem akarlak elítélni, de ezzel nem kicsit bántod meg a pasid! Hidd el, a legtöbbször az ilyen sok kis tüske teszi tönkre a kapcsolatokat
2016. jan. 25. 13:39
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Ne haragudj nyers leszek, de nálam ez már a takarodj ri*anc kategória...

Bemutat a szüleinek, te meg hezitálsz, hogy nem tudsz még mellette oldott lenni,félsz hogy észreveszi a hibáidat...

Mond el ezt a jelenlegi barátodnak, és nem kell többé hezitálni, kidob a francba, ha nem egy papucs :)

2016. jan. 25. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!