Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha vágyom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha vágyom egy idősebb férfire, de van párom?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk, ezért nem akarom elhagyni,meg szeretem is. Viszont nincs tapasztalatom, és szükségem lenne mástól is visszaigazolásra h nőnek érezhessem magam. Nem is szeretnék gyereket mert nem vagyok megelégedve a testemmel. Nem jártam még mással,és nem is igazán tudom h milyen lenne mondjuk más pasival az élet. 24L

2016. jan. 25. 09:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem haragszok,de magamat se értem. Nem birok az érzelmeimmel.DE erre a férfire gondolok,meg minden. Nem tudom mi van velem. Akkor szemét vagyok? Mert van más is a környezetemben van aki ez miatt elítél. Merthogy van akinek tartozok elszámoloval, a házastársam.
2016. jan. 25. 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogy akinek elszámolással tartozom, az a házastársam. Tehát a férjed ez az ember, akit nem szeretsz eléggé, és más után vágysz? Akár a férjed, akár csak a barátod, ha nem vagy megelégedve azzal az érzelemmel, amit nyújtani tud, illetve a sajátoddal, amit kivált benned, akkor feltétlenül fejezd be a kapcsolatot vele!!!!!!!
2016. jan. 26. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Én elkaplak, ha szeretnéd;)
2016. jan. 30. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!