Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Unalmas életet élő férfi vs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas életet élő férfi vs Elfoglalt nő?

Figyelt kérdés

A nő: Aktívan részt vesz mindenféle társasági tevékenységben.

Ide jár-oda jár, táncol, énekel, úszik, alig van szabad perce.

A férfi: Otthonát csak munka miatt hagyja el. Nincs hova mennie. Soha nem történik vele semmi.

Én úgy látom soha semmi köze nem lesz ennek a két szélsőségnek egymáshoz.

Még ha valami oknál fogva találkoznak is, a nő nem foglalkozna ilyen férfival.

A filmekben lehetséges...de ott mi nem?

2016. máj. 5. 11:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy a filmekben mi nem lehetséges?
2016. máj. 5. 11:08
 2/24 anonim ***** válasza:
Esélytelen. Közös program szinte 0.
2016. máj. 5. 11:17
 3/24 anonim ***** válasza:
Férfi: "Nincs hova mennie." Miért? Ő nem tudja elkísérni a nőt, akit SZERET táncolni, énekelni, úszni stb? Dehogynem. Nem nyavalyogni kell, lépni.
2016. máj. 5. 11:18
 4/24 anonim ***** válasza:

"Unalmas életet élő férfi vs Elfoglalt nő?"

Nagyon jó párosítás. Ugyanis a férfi ráér, hogy elmenjen a nővel táncolni, énekelni, úszni. Ha a férfi is olyan elfoglalt lenne mint a nő akkor soha nem érnének rá egymással foglalkozni.

2016. máj. 5. 11:27
 5/24 A kérdező kommentje:

A kérdés még az ismerkedés előtti fázisról szól, és egy kitalált helyzet.

Az egyik mai kérdés inspirált, ahol egy enyhén beképzelt nő panaszkodott arról, miért nem kell senkinek annak ellenére hogy ő tökéletes.

Ha kellene egy ilyen sehova se járó, unalmas életet élő pasinak, akkor valószínűleg nem foglalkozna vele.

2016. máj. 5. 11:34
 6/24 anonim ***** válasza:
#5: Dehogynem. Ha lenne sok pénze és jól nézne ki, kizárt hogy ez akadályt jelentene.
2016. máj. 5. 11:41
 7/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlen azon múlik a dolog, hogy valaki, hogy néz ki és mennyi pénze van. 24 éves pasi vagyok. Dolgozom, viszont nem vagyok gazdag, sőt, meg kell gondolni, hogy mire és mennyit. Nem vagyok izmos és jóképű sem, nem járok el jóformán semerre, mégis van barátnőm, aki szeret, pedig ő gazdag, gyönyörű, intelligens. És, hogy hol ismert meg? Még anno egy suliba jártunk, és újra beszélni kezdtünk. Pedig egy szar életű ember vagyok, mégis szeret. Az a legnagyobb baj szerintem, hogy a legtöbb férfi és nő egyaránt, a média által hitt, illetve az folyton siránkozó emberek által alkotott kép alapján ítélkeznek mások felett.

Létezik csoda fiúk, lányok! Sőt nem is olyan csoda. Csak nincs eléggé nyitva a szemetek.

2016. máj. 5. 11:48
 8/24 A kérdező kommentje:
Akinek sok pénze van, már alapbóp nem lehet egyedül. Az meg végképp kizárt hogy akkor ne lenne mit csinálnia. :)
2016. máj. 5. 11:49
 9/24 A kérdező kommentje:
Nekem is voltak párkapcsolataim, pedig nincs munkám. Aki emiatt nem hajlandó megismerni, annak még örülök is. Legalább az elején kiderült mennyire felszínes.
2016. máj. 5. 11:51
 10/24 anonim ***** válasza:

ne haragudj de te mit vársz?

ha nincs munkád és egész nap otthon rohadsz akkor te mit tudsz nyújtani? (szeretet, figyelmesség stb dolgokat ne hozd fel, mert az a minimum....)

2016. máj. 5. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!