Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Unalmas életet élő férfi vs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas életet élő férfi vs Elfoglalt nő?

Figyelt kérdés

A nő: Aktívan részt vesz mindenféle társasági tevékenységben.

Ide jár-oda jár, táncol, énekel, úszik, alig van szabad perce.

A férfi: Otthonát csak munka miatt hagyja el. Nincs hova mennie. Soha nem történik vele semmi.

Én úgy látom soha semmi köze nem lesz ennek a két szélsőségnek egymáshoz.

Még ha valami oknál fogva találkoznak is, a nő nem foglalkozna ilyen férfival.

A filmekben lehetséges...de ott mi nem?

2016. máj. 5. 11:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Na de ha a nő, de jobb is, ha nem nőről beszélünk, csak az egyik fél úszni, táncolni szeret, a másiknak meg nincs annyi pénze, hogy vele menjen, mert nem dolgozik, akkor mégis, milyen közös pontjaik lehetnének? Azért egy ismerkedésnél nagyon fontos, hogy legyenek olyan közös programok, amiket együtt csinálhatnak, és megismerhetik egymást, nem?

Azt gondolom, ha valakinek átmenetileg nincs munkája, akkor az nem a legjobb időszak az ismerkedésre. Természetesen később, ha már egy ideje együtt vannak, akkor elvárható, hogy támogassák egymást, akár anyagilag is, de úgy ismerkedni, hogy nincs egy fillérem sem, ezért nem tudok veled semmilyen közös programban részt venni, elég nehéz.

Amúgy nekem a napokban volt egy elvetélt ismerkedési kísérletem, a potenciális jelölt azt írta, hogy ő zárkózott, nem jár sehová, de úszni, meg kerékpározni szokott, mire én azt feleltem, hogy sajnos ez a kettő nálam kiesik, mert úszni nem tudok, bringázni nem szoktam, nincs is kerékpárom, de szívesen megyek moziba, színházba, kirándulni, tárlatra, múzeumba, sörözni, vacsorázni, sétálni, idegen várost felfedezni, beszélgetni, csillagokat bámulni, mire az illetőnek hirtelen közbe jött valami, és azóta sem jelentkezett...

2016. máj. 5. 12:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Esetek többségében és a tapasztalatom szerint ez nem fog működni.
2016. máj. 5. 12:56
 13/24 anonim ***** válasza:
Aki baromi gazdag és nemkell dolgoznia mert mondjuk vállalkozása van, amit nemkell annyira felügyelnie, vagy befektetései, amiket emberekkel figyeltet esetleg, vagy ingatlan, akkor eltud menni kondiba, szolárium, kozmetika, bulik, vak randik, fizetős jobb társkereső, kockulhat, tv, filmek, játékterem, harcművészet, kismillió dolgot csinálhat aki ilyen helyzetbe van, akimeg nem dolgozik és nincs pénze muszály dolgoznia.
2016. máj. 5. 13:45
 14/24 A kérdező kommentje:
Tehát, akinek nincs munkája jelenleg, ne is ismerkedjen. Betegedjen bele a magányba, és dögöljön meg?
2016. máj. 5. 14:35
 15/24 anonim ***** válasza:

Ó jesszusom, ne fajuljon már el idáig egy kérdés megvitatása.

Akinek nincs pénze is tud randizni. A sétákért, a csillagnézésért, a beszélgetésért, és otthoni közös filmezésért senkinek nem kell pénzt költeni mégis teljese értékű randevúnak számít. Nem minden a pénz.

2016. máj. 5. 14:39
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy akinek nincs munkája, az dögöljön meg egyedül. Gondolom, hogy ez egy átmeneti állapot, addig érdemes a társkeresést szüneteltetni, aztán ha lesz munkája, belevághat újra. Ha viszont az egy életforma valakinél, hogy nincs munkája, lébecol a nagyvilágban, majd csak lesz mit enni, akkor neki sokkal nehezebb dolga lesz társat találni, ezt kénytelen bekalkulálni.
2016. máj. 5. 14:43
 17/24 pörölycápa ***** válasza:

Én elfoglalt nőként nem várom el hogy a párom is ilyen elfoglalt legyen, ha ő inkább otton szeret ülni és a gépen játszani, akkor tegye azt. Viszont, ne szóljon bele abba hogy én eljárok táncolni, futni, sportolni, stb.

A legtöbb esetben ez azért szokott problémát jelenteni, mert az a fél aki otthon ül, nem nézi jó szemmel hogy a párjának van a kapcsolaton kívül is élete. Voltam már ilyen helyzetben, és sokszor megkaptam, hogy minek megyek heti 4szer táncolni, inkább foglalkozzak vele (ami azt takarja, hogy otthon ülök, és nézem ahogy a gépén pötyög - de ő ennek örül, mert így vele vagyok és együtt unatkozhatunk). Na ez az, amiből nem kérek többet.

Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy sosem foglalkozok a párommal, sokat vagyunk együtt, viszont arra is van igényem, hogy a hobbijaimmal foglalkozzak. És ezt egy szintén elfoglalt (legalábbis valami hobbival rendelkező) ember sokkal könnyebben meg fogja érteni, mint az otthon ülő típus.

2016. máj. 5. 15:28
 18/24 A kérdező kommentje:

Én nem szólnék bele abba, hogy a párom mivel foglalkozik a szabadidejében. Kivéve akkor, ha emiatt nem lehetünk együtt. A gépen játszást nem nevezném hobbinak. Csak akkor ülnék előtte, ha nem tudok hova menni, ami mostanában nem ritka. Akármilyen szabadidős tevékenységet művelnék helyette, és igazából nappal sosem ülnék bent, szóval nem hátrány, ha tudunk mit csinálni együtt.

Sok olyan nővel találkoztam már, akit olyan szinten nem érdekelt semmi, hogy még hobbija sincs. Egy ilyen nő számomra nem érdekes.

2016. máj. 5. 18:05
 19/24 anonim ***** válasza:

"Sok olyan nővel találkoztam már, akit olyan szinten nem érdekelt semmi, hogy még hobbija sincs. Egy ilyen nő számomra nem érdekes."

Akkor miért várjuk el a nőktől, hogy egy ilyen férfi érdekes legyen számukra?

2016. máj. 5. 18:14
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem írtam olyat, hogy annak a férfinak aki nem jár sehova nem érdekes a személyisége, vagy nincs hobbija.
2016. máj. 5. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!