Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha mar nem birom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha mar nem birom a maganyt?

Figyelt kérdés
Egyszeruen mar ugy vagyok vele jobb is lenne ha nem lennek. Sajnos ha van is olyan lany aki beeri egy atlagos sraccal az nem az en kornyezetemben van... es igy sok ertelme nincs elni hogy mindig csak maganyos az ember. Most mondhatjatok hogy ismerkedjek de ha ugyis lekoptatas lesz a vege ugy minek....:(
2016. máj. 2. 15:18
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:

Csak beszélgess, elvárások nélkül.

26/F

Nem lehet minden nő a párod, ne is állj úgy hozzá. Ne görcsölj rajta ennyit.

2016. máj. 2. 15:27
 2/12 A kérdező kommentje:
nincs is mar no akivel beszelhetnek de koszi
2016. máj. 2. 15:28
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
Még itt is találhatsz beszélgetni vágyó nőket, hidd el. Csak ne Sunshine Doll-ra írj rá ;)
2016. máj. 2. 15:32
 4/12 A kérdező kommentje:
miert ki o?
2016. máj. 2. 15:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok csaj, de haverkodni szívesen haverkodom veled ha szeretnéd, és elmesélném az én történetem és azután nem zavarna a magány! Mi jobb szerinted a magány vagy egy olyan kapcsolat ahol átvernek és beléd rúgnak?
2016. máj. 2. 15:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Én már lassan az őrület határán állok, kipróbáltam már mindent, voltak olyan időszakaim amikor befordultam teljesen, rossz kedvem lett nem volt kedvem senkihez, mert semmi de semmi nem jött össze az életemben nem csak párkapcsolat, hanem semmi.

Most lassan ott tartok, hogy csak nézek ki a fejemből és csak várom h teljen az idő.

De már kezdek nagyon besokallni, és nem sokáig bírom már, tuti kinyírom magam hamarosan. Még több évig én ezt nem fogom csinálni.

2016. máj. 2. 15:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsónak, nem szabad ennyire vészesen pörögni ezen, bekerülsz egy spirálba és onnan tényleg nem fogsz a végén kiszabadulni.
2016. máj. 2. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen úgy érzem nagyon benne vagyok most és egyenlőre nem tudok kimászni ebből. Próbáltam sportokat, jártam pluszba 1-2 tanfolyamra, próbáltam ismerkedni, de semmi nem kötött le semmi nem érdekelt, nem megy nem tudok barátkozni sem, nem megy a kommunikáció az emberekkel senkivel, volt már 3 munkahelyem is de ott sem ment túl jól, most otthoni munkát végzek egy pár éve.
2016. máj. 2. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Én már nem is ismerkedek,nincs értelme!!!

Viszont még a mai napig nem hiszem el,itt ismertem meg Álmaim Úrnőjét!!!!

2016. máj. 2. 16:22
 10/12 A kérdező kommentje:
vannak itt is szep lanyok kb az elso kepcsereig allnak szoba az emberrel
2016. máj. 2. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!