Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom tovabb a maganyt?
Ne panaszkodj ha valami nem tetszik tessék tenni érte hogy jó legyen ne a sült galambot várd a szádba!
A neten sok a társkereső regisztrálj fel és írj rá csajokra akik bejönnek neked!
Vagy kérd meg a haveri köröd barátaid hogy segítsenek össze hozni valami haver csajjal, vagy kolléga/ossztálytárssal kezdj el ismerkedni.
Ha félénk tesze tosza vagy nem lesz soha senkid!
Ha csak várod az igazit soha nem talál rád ha nem keresed! Tegyél érte és ne síránkozz mert a leg egyszerűbb fel adni mindent és csak sírni és várni tanulj meg az életben küzdeni és tenni a dolgokért te egy mama pici fia vagy akiért mindent meg tesznek és ehhez van szokva?! Akkor sajnálom előre azt a szerencsétlen lányt akivel összejösz és elkelesz viselnie az anyádat aki helyetted csinál mindent a lusta fiáért!
A csajok nem szeretik a lusta siránkozó fiúkat akik képtelenek bármit is tenni bármiért! Ha kell valami szerezd meg küzdj tegyél érte!
23/N
Van ilyen, majd elmúlik.
Keres barátokat.
Én 26 évesen csókolóztam először, azelőtt nem volt senkim. Most már minden rendben van.
Az 5-ös jól írja. Legyél aktív a keresésben.
42F
Ha nem vagy mama pici fia akkor mért vagy tesze tosza?
Mért nem társkeresőzől a neten annyi van belőle én onnan már vagy tucatszor randiztam igaz nem voltak jó partik ezért csak egyszer taliztam velük mert bénák voltak de legalább volt bennük szándék és adtuk esélyt a találkozásra. Minden társkeresőre regisztrálj fel és ne béna szöveget irj a bemutatkozásra mert akkor hiába írsz rá csajokra meg nézik az adatlapodat és nem kellesz legyen a bemutatkozó szöveged figyelem felkeltő ird hogy miben vagy jó mitől kelhetsz másnak. pl.van humorod házias vagy és művelt.
Aztán az se mindegy milyen fotó van kint rólad tegyél ki normális szép fotot ahol te jól látszol és elönyös arcod van kint nem egy bénaság és legyen fotó mert minden ember őszíntén kimondva a külső alapján dönt azután jön a személyiség.
Aztán járkálj el péntekenként és szombatonként biliárdozni haverjaiddal és ott ha tetszik egy lány hivd oda vagy kérd meg mást hogy hivja oda helyetted játszani veletek és beszélgess vele flörtölj vele kezdj ki vele.
Ennyi és nem igaz hogy ennyi tettek után sincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!