Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem birom tovabb a maganyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom tovabb a maganyt?

Figyelt kérdés
21 leszek 1 honap mulva es soha nem volt meg senkim. Nem tudom miert ,annyira szeretnek szeretni es szeretve lenni, az unnepek sem erdekelnek , azon a szinten vagyok hogy 0 motivaciom maradt az elethez. Van aki labalt mar ki ebbol vagy fogadjam el hogy ez igy marad?
2014. okt. 31. 10:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én már elmúltam 21 és még mindig nem volt senkim, de jól bírom.
2014. okt. 31. 10:09
 2/18 anonim válasza:
én is bírom még 22f
2014. okt. 31. 10:15
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
Ne mond, kitalálom: férfi vagy, és nem kellettél még a kutyának se.
2014. okt. 31. 10:16
 4/18 anonim válasza:
Én sikeresen túl is jutottam rajta. Járj el otthonról, péntek szombat este csak van valami hely, ahová le tudsz menni. Kezdetnek. De nem tudom mit szeretsz, milyen vagy. Ki vagy és mi az ami neked kell. Hogy nézel ki és a többi. Így nehéz.
2014. okt. 31. 10:16
 5/18 anonim ***** válasza:
64%

Ne panaszkodj ha valami nem tetszik tessék tenni érte hogy jó legyen ne a sült galambot várd a szádba!

A neten sok a társkereső regisztrálj fel és írj rá csajokra akik bejönnek neked!

Vagy kérd meg a haveri köröd barátaid hogy segítsenek össze hozni valami haver csajjal, vagy kolléga/ossztálytárssal kezdj el ismerkedni.

Ha félénk tesze tosza vagy nem lesz soha senkid!

Ha csak várod az igazit soha nem talál rád ha nem keresed! Tegyél érte és ne síránkozz mert a leg egyszerűbb fel adni mindent és csak sírni és várni tanulj meg az életben küzdeni és tenni a dolgokért te egy mama pici fia vagy akiért mindent meg tesznek és ehhez van szokva?! Akkor sajnálom előre azt a szerencsétlen lányt akivel összejösz és elkelesz viselnie az anyádat aki helyetted csinál mindent a lusta fiáért!

A csajok nem szeretik a lusta siránkozó fiúkat akik képtelenek bármit is tenni bármiért! Ha kell valami szerezd meg küzdj tegyél érte!

23/N

2014. okt. 31. 10:17
 6/18 anonim ***** válasza:

Van ilyen, majd elmúlik.

Keres barátokat.

2014. okt. 31. 10:18
 7/18 anonim ***** válasza:

Én 26 évesen csókolóztam először, azelőtt nem volt senkim. Most már minden rendben van.

Az 5-ös jól írja. Legyél aktív a keresésben.

42F

2014. okt. 31. 10:23
 8/18 A kérdező kommentje:
5os , nagyon nem ez van. Teljesen onallo vagyok nem kell helyettem semmit sem megcsinalni, fozok mosok stb szoval nem vagyok anya pici fia. Ertem a motivalasi szandekot de ismeretlenul krealtal egy butasagot. De azert kosz. Mindenkinek koszi
2014. okt. 31. 10:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Nincs köze egymáshoz. Én is mosok és főzök, meg tudok állni a magam lábán. Attól még beszélgetni nem tudok, az emberek emiatt barátságtalannak tartanak, és se barátom, se párom nem volt soha. Évek óta próbálkozom, de hiába. Idővel belefárad az ember, és elkezd nyafogni. Ilyenkor a lehető legnagyobb bunkóság azt csinálni, amit a 10:17-es, és még rúgni egyet szerencsétlenen.
2014. okt. 31. 10:33
 10/18 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy mama pici fia akkor mért vagy tesze tosza?

Mért nem társkeresőzől a neten annyi van belőle én onnan már vagy tucatszor randiztam igaz nem voltak jó partik ezért csak egyszer taliztam velük mert bénák voltak de legalább volt bennük szándék és adtuk esélyt a találkozásra. Minden társkeresőre regisztrálj fel és ne béna szöveget irj a bemutatkozásra mert akkor hiába írsz rá csajokra meg nézik az adatlapodat és nem kellesz legyen a bemutatkozó szöveged figyelem felkeltő ird hogy miben vagy jó mitől kelhetsz másnak. pl.van humorod házias vagy és művelt.

Aztán az se mindegy milyen fotó van kint rólad tegyél ki normális szép fotot ahol te jól látszol és elönyös arcod van kint nem egy bénaság és legyen fotó mert minden ember őszíntén kimondva a külső alapján dönt azután jön a személyiség.

Aztán járkálj el péntekenként és szombatonként biliárdozni haverjaiddal és ott ha tetszik egy lány hivd oda vagy kérd meg mást hogy hivja oda helyetted játszani veletek és beszélgess vele flörtölj vele kezdj ki vele.

Ennyi és nem igaz hogy ennyi tettek után sincs semmi.

2014. okt. 31. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!