Lenne kedve valakinek ismerkedni? Nem bírom tovább a magányt még soha sem volt senkim.18/L
Figyelt kérdés
A környezetem nagyon szép lánynak tart, én azonban olyannal szeretnék együtt lenni, aki tényleg megfog. Legyen humoros, romantikus, jószívű, figyelmes és hűséges, ne legyen felszínes. Külsőre mindegy hogy milyen, de azért ne legyen 130 kiló és magasabb legyen, mint én (160 cm vagyok). Ilyennel még nem találkoztam, még soha nem volt barátom. Szűz vagyok és eddig még csak csókban volt részem párszor. Kétlem, hogy itt találnék ilyen embert, de egy próbát szerintem megér. :)2014. jún. 30. 21:37
1/23 anonim válasza:
Akkor meg kell hogy ismerj! Írj!
2/23 anonim válasza:
Kuldesz kepet? Epp bnot keresek!
4/23 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem hiszek neked, túl szép hogy igaz legyen.
5/23 anonim válasza:
szóval úgy 100 és 110 kiló között még belefér? :D
6/23 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? :O Visszaírok mindenkinek, csak lehet eltart egy ideg, mert van ilyen korlátozás dolog.
2014. jún. 30. 21:43
7/23 anonim válasza:
Én ilyen vagyok,ha gondolod írhatsz. :)
8/23 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ilyen lányok, túl válogatósak, hiába hangoztatod, hgoy neked nem a külső a lényeg, valójában tuti ezért nincs senkid, mert nem vonzódtál még egy fiúhoz sem külsőre eddig.
9/23 anonim válasza:
Szerintem is kamu. Ha jól nézel ki, hogy a fenébe lehetséges az, hogy még nem volt barátod? Ráadásul nem tűnsz ostobának sem...
Where's the catch?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!