Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem birom tovabb a maganyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom tovabb a maganyt?

Figyelt kérdés
21 leszek 1 honap mulva es soha nem volt meg senkim. Nem tudom miert ,annyira szeretnek szeretni es szeretve lenni, az unnepek sem erdekelnek , azon a szinten vagyok hogy 0 motivaciom maradt az elethez. Van aki labalt mar ki ebbol vagy fogadjam el hogy ez igy marad?
2014. okt. 31. 10:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem a lényegre reagáltál. Mennyire keresed te magad a kapcsolatot a lányokkal?
2014. okt. 31. 10:35
 12/18 anonim ***** válasza:

9/10-es néha kell egy kezdő rugás hogy az ember az önsajnálatból felkeljen és kezdjen magával valamit én is ilyen vagyok ha önsajnálatba fuladok bármi miatt és valaki engem fel ráz és látom mi van igazán feketén fehéren akkor rájövök hogy igaza van és olyankor helyre rázodom és kész vagyok tenni hogy jó legyen.

Sok emberre ráfér a kezdő rugás hogy jó legyen az élete. És nem egyet érteni vele és putyulgatni! Mert azzal semmi sem változik ki változást akar tegyen érte!

2014. okt. 31. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindig mondják a társkeresőt, csak az a baj, hogy nem mindenki budapesti. Néztétek már a felhozatalt? Az én környezetemből nincs fent egy nő se. Ezt értsétek szó szerint. Akkor?
2014. okt. 31. 10:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Még a kezdő rúgáshoz annyit, hogy ha én elkezdenélek biztatni, hogy tervezz egy utasszállító repülőgépet, akkor elszántan leülnél, és terveznél egyet? Nem kéne valami képesség is, ami esetenként hiányozhat?
2014. okt. 31. 10:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Ne fogadd el semmiképpen sem.

10:17-esnek igaza van tényleg tegyél ellene bár ő keményen fogalmazott de minden férfi komoly tettekkel kapott nőt magának.

Én anno nagy Casanova voltam középsuliban :) versekkel hódítottam a csajokat és sok csajnak bejött és sokat így fektettem meg.

20/F

2014. okt. 31. 10:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Főleg, hogy általában a társkeresőn kb. 50 lányból 1 ha válaszol arra ha írok neki... (tapasztalat)

20F

2014. okt. 31. 10:44
 17/18 anonim ***** válasza:
23 éves koromig ez volt, akkor lett egy komoly kapcsolatom, ami évekig tartott. :) Még 21 évesen semmiről sem késtél le.
2014. okt. 31. 10:51
 18/18 anonim ***** válasza:

A 65 százalékos bunkó libának üzenem, hogy ez baromira nem így működik. Mondjuk egy fiatal nő akinek szó szerint SEMMIT nem kell megtennie egy kapcsolatért ezt hogyan is tudhatná... Évekig voltam társkeresőre regisztrálva az esetek 99 százalékában arra sem méltattak a kedves hölgyek, hogy válaszoljanak, pedig kultúrált képem volt, normális bemutatkozó szöveg, és egyedi, udvarias leveleket írtam. Persze egy nő naponta kap kb. ötven levelet, amit el sem olvas. Úgy baromi könnyű ismerkedni. Ami ezt a kezdő rúgást illeti én úgy voltam vele, hogy engem ne rugdosson senki, pont elég rúgást kaptam már az élettől, az ilyen nők amikor itt irkálták a baromságaikat csak mindig megerősítettek abban, hogy nem érek semmit. Ami használ, az a mély és őszinte beszélgetések, normális emberekkel a normális tanácsok, a külső javítása érdekében, és az önbizalom tuningolása. Amit te csinálsz az nem segít, hanem árt!

Kérdező te pedig próbáld összekaparni az önbizalmad írd le egy papírra minden nap, hogy mik a jó tulajdonságaid, ismételgesd magadban, hogy "Jó pasi vagyok!" Kérd meg az ismerőseidet, hogy segítsenek csiszolni kicsit az öltözködéseden, vegyetek pár jó ruhát. Ha van súlyfelesleged, akkor sportolj egy kicsit, habár nem az én világom, de sokaknak például a kondi adott önbizalmat. A lényeg az önbizalom, az, hogy tudd, minimum annyira értékes ember vagy, mint a nő, akit meg akarsz hódítani. Nem a nők tesznek nekünk szívességet, amikor igent mondanak a randira, hanem mi tiszteljük meg őket amikor elhívjuk őket. Ha nem élnek a lehetőséggel az az ő veszteségük, ha bunkók a visszautasításkor, akkor pedig porig alázzuk őket!

2014. okt. 31. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!