Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tartós kapcsolatom valaha úgy egy nővel hogy sajnos hirtelen haragú vagyok és így néha eljár a kezem?

Figyelt kérdés
Nem tehetek róla de ha felhúzom magam nagyon könnyen eljár a kezem. Emiatt elhagytak mind a nők pedig állítólag nagyon helyes sportos pasi vagyok
2016. máj. 1. 18:00
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tehetek róla, hogy olyan lettem amilyen lettem, én sosem akartam lelki beteg lenni, nem akartam sírni, nem akartam volna kárt tenni magamban, sem másokban, ha egy jó családban és szeretetben nőhettem volna fel, akkor nem lennék ilyen. A nőket kb 14-15 éves koromig kivétel nélkül tiszteltem, csak aztán a tisztelet átfordult ellenszenvbe.
2016. máj. 1. 20:24
 32/49 anonim ***** válasza:
95%
Aham... és mi lenne, ha nem sajnáltatnád magad, és kezdenél valamit magaddal? Tudod nem te vagy az egyetlen, aki sz@r családban nőtt fel.
2016. máj. 1. 20:29
 33/49 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen és kezdek magammal valamit, 3 hónap múlva megyek külföldre melózni, csak sokszor még depressziós vagyok. Rossz itthon élnem a többiekkel. Ez nem sajnáltatás volt, én nem szoktam sajnáltatni magam, csak mondtam ezt azt, hogy miért vagyok ilyen, mert sok mindenki letudja a dolgot annyival, hogy én bolond vagyok, pedig valójában nem bennem volt a hiba.
2016. máj. 1. 20:47
 34/49 anonim ***** válasza:
27%
Azért meséltem itt magamról egy kicsit, mert gykn is azt hiszik a felhasználók, hogy bolond vagyok, meg a volt munkahelyemen gyerekek között dolgoztam, volt olyan tanár kolléga, aki tesi órán engem elmebetegnek titulált azért, ahogy a nőkről beszéltem, s a gyerekektől hallottam vissza a dolgot. Minden esetre túl egyszerű lenne ennyivel elintézni a dolgot. A helyzet az, hogy nem vagyok eredendően rossz, sem bolond, csak olyan lettem, amilyenné mások tettek, nem csak család, hanem osztálytársak és mások is.
2016. máj. 1. 20:54
 35/49 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen felesleges másokra kenni a felelősséget. Mindenkinek megvan a maga keresztje. Felnőtt fejjel kár már a családot okolni azért amilyen lettél. Ha tudod magadról, hogy nem oké így, akkor tenni kell ellene a saját érdekedben. Pszichoterápia vagy bármi.

Kérdező, neked is. Normális nő ilyet nem visel el. Egyetlen egyszer volt, hogy az egyik exem dühös lett és meglökött. Csak annyi, hogy meglökött. Teljes mértékben kikeltem magamból, 21 percig ordítottam vele majd azon nyomban faképnél hagytam. Minimálisan sem tűröm az ilyesmit. 25/N

2016. máj. 1. 21:17
 36/49 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én valahol megértem Brian O'Connor 91-t, mert én is átestem abba amibe ő.

Anyám bipoláris és depresszióra hajlamos. Amikor az élete zsákutcába jutott akkor ez súlyos lett nála és rajtam csattant az ostor! Gyűlöltem azt az időszakot, de nyeltem is mert az anyám és szerettem akkor is ha épp mart. Mindig próbáltam megfelelni neki de nem sikerült. És persze bármiért képes volt rám kiakadni. Veszekedni, marni.

Mostanában ébredtem rá, hogy anyám eme tulajdonságát sikeresen átvettem! Ha elönt a harag az hirtelen történik és pusztító erejű! Ilyenkor nem bírom ha beszélni akarnak velem, vagy hozzám érni csak pusztítani amit érek. Nos, ez egy párkapcsolatban nem épp egy szerencsés tulajdonság, legfőképp pedig nem problémamegoldás! (inkább probléma hatványozás!)

Egyenlőre annyit tudok önmagam ellen tenni, hogy adok magamnak 10 percet, addig szépen lepörgetem magam és amikor nem ül már az elmémen a vörös köd, akkor kezdünk neki a beszélgetésnek vagy a dolgok megvitatásának.

Szerintem ha tudja az ember, hogy erőszakra hajlamos, és felismeri, hogy ez így nagyon nem ok, akkor vagy kér szakemberest segítséget, vagy kitalál valami indulatkezelési módszert magának ami hatékony. De hagyni magunkat és vállunkat vonogatni, hogy ilyen vagyok kérem szépen, ez van, így tessék elfogadni... ez önmaga elhanyagolása! És nem elfogadható indok!

Én tudom milyen rossz ezzel ringbe szállni és nem hagyni eluralkodni az életünkön, mert azon jeles alkalmakkor amikor eljön a vörös köd, teljesen az ösztöneim veszik át az irányítást miközben az elmém, sikít, hogy ez nem jó!

Szóval én azt tudom mondani srácok, úgy hogy én is egy vagyok közületek, hogy mi vagyunk az erősebbek! Ne adjátok fel és küzdjetek ellene! Mutassátok meg, hogy ti vagytok a főnökök! És ne törődjetek bele abba ami van, mert ez borzasztó kényelmes ugyan, de nem élhető! Én legalábbis nem akarom azt bántani aki nekem a világon a legfontosabb!

2016. máj. 1. 21:41
 37/49 anonim ***** válasza:
Ebben élek 2 éve idegileg és lelkileg kikészültem teljesen. Plusz ráadásul féltékeny beteg.És tudod mi a legszebb,az hogy az apám is ilyen volt,mint ő. Alig bírok tőle szabadulni. Soha többet...gyűlölöm saját magam a sok esélyért amit adtam!
2016. máj. 1. 23:12
 38/49 anonim ***** válasza:
Remélem az összes nő menekül tőled!! Nem várhatod el,hogy eltűrjék,mert te állat vagy! Menj a Nyírőbe és kezeltesd magad!
2016. máj. 1. 23:13
 39/49 anonim ***** válasza:
Nalam eselytelen,tokmindegy hogy nezel ki.Soha egy pasim sem utott meg,ezt nem turnem el senkitol,de teny hogy sok novel Meg lehet csinalni.
2016. máj. 1. 23:55
 40/49 anonim ***** válasza:

"Nem tehetek róla.."

De, tehetsz róla.

Ha pedig zavar, tegyél ellene. Senki sem akar olyan kapcsolatban élni, ahol a másik nem tudja kontrollálni magát és elveri.

2016. máj. 2. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!