Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tartós kapcsolatom valaha úgy egy nővel hogy sajnos hirtelen haragú vagyok és így néha eljár a kezem?
Figyelt kérdés
Nem tehetek róla de ha felhúzom magam nagyon könnyen eljár a kezem. Emiatt elhagytak mind a nők pedig állítólag nagyon helyes sportos pasi vagyok2016. máj. 1. 18:00
1/49 anonim válasza:
Nagyon félreneveltek. Nem is érdemled meg és nem is várhatod el senkitől h ezt bevállalja.
2/49 anonim válasza:
Én is hirtelen haragú vagyok és tele gyűlölettel. Szerintem a nők egyik része tűri a verést, másik része nem tűri. Itt írta nekem egy beképzelt szuka, hogy még az alkeszok, meg a drogosok is férfiasak, nekik azért van nőjük, mert olyan kell a nőknek aki semmibe veszi őket, ezt az army of me nevű riherongy mondta. Talán csak provokálni akart, de én ismerek egy agresszív, alkesz, drogost, akinek felesége és gyereke van.
3/49 anonim válasza:
Az értelmes nők menekülnek az agresszív, hirtelen haragú pasiktól.
Kezeltesd magad, járj el olyan szakemberhez, aki ért a dühkezelési gondokhoz.
4/49 anonim válasza:
Szóval van olyan nő, aki tűri a verést, más nők nem tűrik és szakítanak. Érdekes dolog ez.
5/49 anonim válasza:
Sanyi vagyok, a nagyon erős
A beszólásom mindig velős
A megbocsátás nem kenyerem
Hogyha megcsalsz, eljár kezem
Izmos vagyok, igazi alfa
Sudár termet, nagy a talpam
Fogadj el így, nincs jobb nálam
Kárpótolhat széles vállam
6/49 anonim válasza:
Van ra esely! De magambol kiindulva nem turnek meg egy ilyen pasit. Akarmennyire is szerelmes lennék,akkor sem.
7/49 anonim válasza:
Kérdező te alapból agresszív vagy? Vagy voltak dolgok pl. gyerekkorodban, amik miatt ilyen lettél? Én pl. gyerekkori sérelmek, kudarcok, félelem, stressz hatására lettem ilyen. A gyűlölet is mindig akkor erős bennem, ha mások provokálnak.
8/49 anonim válasza:
Nem, és így van rendjén, az ilyen emberek ne akarjanak párt.
9/49 A kérdező kommentje:
7. Stressz gyermekkoromba. Apám miatt főleg
2016. máj. 1. 18:13
10/49 anonim válasza:
Akkor kezeltessétek magatokat, és ne várjátok el, hogy mások tűrjék a dühkitöréseiteket, mert sérültek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!