Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tartós kapcsolatom valaha úgy egy nővel hogy sajnos hirtelen haragú vagyok és így néha eljár a kezem?

Figyelt kérdés
Nem tehetek róla de ha felhúzom magam nagyon könnyen eljár a kezem. Emiatt elhagytak mind a nők pedig állítólag nagyon helyes sportos pasi vagyok
2016. máj. 1. 18:00
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
50%
Az egyedüllétre szükségem van minden nap, mert erősen antiszociális vagyok, nálam agresszió van abból, pl. mikor anyám is nem érti meg, hogy ne szóljon hozzám, a nőmnek is mondanám, hogy ne zavarjon, ne érjen hozzá, ha ideges vagyok, ne szóljon hozzám, hanem menjen valahova, mert én sokszor nehezen tűröm meg az embereket, szóval olyan nő nem is kéne nekem, aki mindig igényelné a társaságot, mert én nem szeretem, ha mindig rajtam csüng valaki.
2016. máj. 1. 18:56
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Brian, neked akkor minek kéne neked nő egyáltalán, ha ennyire gyűlölöd az embereket?
2016. máj. 1. 18:59
 23/49 anonim ***** válasza:
Sokszor nem akarok senkit, de van mikor szeretnék. Ezt úgy se érti meg senki, aki nem érzi amit én érzek.
2016. máj. 1. 19:07
 24/49 anonim ***** válasza:
Se veled, se nélküled a hozzáállásom a nőkhöz. Amúgy igen utálom az embereket, elég sok mindenkit.
2016. máj. 1. 19:10
 25/49 anonim ***** válasza:
Az én gyerekkorom arról szólt kb hogy anyámék balhéztak, nővérem fenyeget és zsarol minket 2008 óta és osztálytársaim is sokat idegesítettek. Szóval részben ezért vagyok olyan amilyen, mert 17-18 éves koromra más emberek kinyírtak idegileg, lelkileg, depressziós, szomorú és erőszakos lettem.
2016. máj. 1. 19:17
 26/49 anonim ***** válasza:
A nőkről pedig elmondom a tapasztalataim: Nos anyám nem vált el apámtól, aki miatt gyerekként 11-12 éves koromtól szomorú voltam, így anyámra is haragszom ezért, a nővérem egy ordibálós, zsarolós nőszemély lett, aki sokat kiabál 17 éves kom óta a szüleink is sokat kiabáltak kis korom óta így én is kiabálós, agresszív lettem, meg lelki beteg, mert ilyen családban nőttem fel. Szóval anyám és nővérem is utálom sokszor, bár anyámat igyekszem szeretni. A többi nőről meg annyit, hogy két munkahelyemről kirúgták, mindkét helyen nők tettek keresztbe nekem, az iskolás években a lányok csúfoltak, szóval sok nőt jogosan utálok.
2016. máj. 1. 19:38
 27/49 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki milyen az amikor apátok ordibál, fenyegeti a családot és félnetek kell otthon, miközben a suliban a lányok csúfolnak a külsőd miatt, s sehol sincs nyugalmad, ez így elég ütős kombó, lehet, hogy beteg vagyok, de mások miatt lettem aki vagyok.
2016. máj. 1. 19:47
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Brian, akkor te is keress fel szakembert, mert mások miatt felesleges tönkretenni a saját életed.
2016. máj. 1. 20:03
 29/49 anonim ***** válasza:
94%
És ha így állsz hozzá másokhoz, akkor ők is így fognak, és a kör bezárult.
2016. máj. 1. 20:04
 30/49 anonim ***** válasza:
Utolsónak elmondanám, hogy én nagyon jószívű ember voltam alapból. Arról nem tehetek, hogy az anyám nem adta be a válópert és nem szabadított meg kis koromban apámtól, aki mindig kiabálós volt és kis gyerekként féltem tőle. Arról szintén nem tehetek, hogy a nővérem az anyámmal gyakran kiabál, fenyegeti a családunkat. Arról sem tehettem, hogy lányok, nők a külsőm miatt csúfoltak, megaláztak, kiröhögtek. Szóval mások viselkedtek csúnyán, én meg olyan lettem, amilyenné váltam miattuk, szerintem, ha elmebeteg vagyok a felelősség akkor is inkább az apámat, az anyámat, a nővéremet, és más velem szemétkedő nőket terheli.
2016. máj. 1. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!