Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tartós kapcsolatom valaha úgy egy nővel hogy sajnos hirtelen haragú vagyok és így néha eljár a kezem?
Nem olyan nőt/kapcsolatot kéne keresned aki ezt elviseli (nagyon nem fair), hanem addig nem is kéne párt keresned, amíg ilyen agresszív vagy.
Nem várhatod el senkitől, főleg egy nőtől hogy tűrje hogy neked néha napján eljár a kezed. Nem gondolkoztál még ezen hogy ez nem normális? De őszintén!
Engem is jó pár évig stressz ért a gyermekkoromban, és az apám vert. Még sem jár el a kezem, pedig én is lobbanékony vagyok nagyon. Épp ezért, mindig azon vagyok hogy egy cseppet se hasonlítsak arra a gyökérre.
Ezt kéne neked is.
Remélem egy kávé erejéig sem lesz semmilyen kapcsolatod a nőkkel, ameddig nem vetted a fáradtságot arra, hogy kezeltesd magad.
Mondom ezt férfiként.
Amelyik kezedet például a lányomra emelnéd, azzal vernélek agyon.
Egyszer járt el egy önbizalomhiányos és lekicsinylő exemnek a keze. Igazából nem is adott pofont, csak nagyon megrázott és rángatott, és közben megfenyegetett. Utána minkor következő alkalommal fenyegetőzni próbált, hogy felpofoz, fogtam a cuccomat és pakolni kezdtem.
Nekem nem kell sem a monokli, sem a megalázás! Soha többé nem kezdek önbizalomhiányos, szociofób emberrel, nem éri meg, h féltékenységében sehová sem engedjen hogy nehogy megcsaljam.
Játszunk el a gondolattal hogy van olyan nő aki elviseli. És szül egy gyereket. Mi a garancia hogy nem ütöd meg egyszer rossz helyen a gyereket és nem hal bele? főleg amíg kicsi. De akár amikor már nagyobb akkor is eshet rosszul egy jól bevitt bal horogtól. Emellett tényleg azt akarod hogy ezt tanulja el a gyereked? Hogy az asszony verve jó? Hogy egy életre sérült legyen akár azért mert ő is agresszív lesz és semmibe vegye majd a nőket vagy egész gyerekkorában rettegjen az apjától és esetleg olyan lelki sérüléseket kapjon ami miatt majd később ne adj Isten öngyilkos lesz?
Még tehetsz azért hogy ne járj így. Nem szabad természetesnek venni az agressziót.
Sosem lennék olyan pasival, aki kezet emelne rám.
Barátomnak is megmondtam, hogy járhat a szája, de a keze nem!
Amennyiben megteszi az volt az első és az utolsó, úgy csapom be magam után az ajtót, hogy kiesik és nem lát többet.
Kezeltesd magadat, mert senki nem fogja vállalni a mártír szerepet, hogy tűrje a veréseidet, pofonjaidat!
Normális nő legalábbis tutira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!