Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres a pasi miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a pasi miután mondtam neki hogy legyen inkább barátság?

Figyelt kérdés
Randizgattam egy pasival viszont pár randi után nem éreztem többet iránta ezért megbeszéltem vele hogy legyünk inkább barátok, mert -tök aranyos figyelmes pasi. Viszont most nem keres már így. Ha írok neki már egy két szóval leráz.
2016. ápr. 30. 15:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
60%
nem értem. előbb van szerelem/szex/párkapcsolat, és azután barátság? :D
2016. ápr. 30. 19:56
 22/24 anonim ***** válasza:

sok pasi igy van vele, mondjuk én nem. Én nem tartom helyesnek felrúgni a kapcsolatokat. Bár inkább nekem szokták mondani a nők, hogy "bocsi, nincs értelme, hogy tovább beszélgessünk, találkozzunk", stb.

bár volt egyszer, hogy "rápacsáltam" erre. Elutasított a lány, én meg csak sirtam utána. De beszélgettünk, kb. félév után ő mondta, hogy nem iszunk e valamit? Ott elejtett egy félmondatot, hogy "ebbe a buliba egy pasi miatt ment". Már az se volt jó belül. Aztán 1 hét után úgy mondta nekem, hogy "boldogság vaaaa" - de az "n" betűt már elharapta, elkomolyodott, mert látta, hogy jól szivenszúrt.

Egy évre rá meg nekem öntötte ki magát, mert nem sikerült a kapcsolat, sőt, sohase működött.

2016. máj. 1. 10:54
 23/24 anonim ***** válasza:

Nőként mondom neked:

nem barátkozási céllal kezdett veled randizni, ez nyilvánvaló. Ha te azt mondtad, mégis legyen barátság, azzal mégis mit kezdjen? Nem barátot akart magának! Hanem társat. Neked jó lenne ő, neki te nem (lehet, több barátra nincs szüksége, mint amennyi van, és ráadásul még az érzéseibe is belegázoltál). És nem azért, mert felszínes. Hanem mert fel kell dolgoznia.

2016. máj. 3. 12:38
 24/24 anonim ***** válasza:

23. vagyok

Most még eszembe jutott egy hasonlat:

Esküvőre szeretnél menni, bemész a ruhaboltba, azt mondod, hogy szeretnél egy nem fehér színű ruhát, mert esküvőre kell. Az eladó ad neked egy kéket, felpróbálod, nem a méreted... a méretedben már csak egy fehér van. Az eladó csillogó szemmel mondja, hogy de jó lesz neked az a fehér, jól is állna... akkor örülnél neki, és megvennéd? Hiszen az esküvőre nem tudod felvenni, és nem biztos, hogy van rá pénzed...

Kb. ez van itt is. Barátra már nincs szüksége, szerelemre lett volna. Nem, nem örül, hogy te nagy kegyesen felajánlottad, hogy barátkozni azért hajlandó vagy vele.

2016. máj. 3. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!