Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres a pasi miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a pasi miután mondtam neki hogy legyen inkább barátság?

Figyelt kérdés
Randizgattam egy pasival viszont pár randi után nem éreztem többet iránta ezért megbeszéltem vele hogy legyünk inkább barátok, mert -tök aranyos figyelmes pasi. Viszont most nem keres már így. Ha írok neki már egy két szóval leráz.
2016. ápr. 30. 15:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Persze, hogy barátkozhattok még ettől, én elhiszem, hogy tényleg kedvelted. De egy baráti kapcsolat is két emberen múlik, ha ő nem szeretné, nem erőltetheted.
2016. ápr. 30. 16:12
 12/24 anonim ***** válasza:
45%

Igen így működünk! Jogosan! Képtelenség minden egyes személlyel barátkozni! Akinek van elég barátja akiben megbízik, lehet nem is akar több barátot szerezni. Kapcsolatot látott benned, barátjai biztos már vannak dögivel.

Figyelj, ne keress ebben logikát, azért vagyunk férfiak és nők, hogy ne értsük meg egymás gondolatait! Mi sem értjük sokszor a nőket az már biztos.

2016. ápr. 30. 16:13
 13/24 A kérdező kommentje:
10. Na ezért van elegem az összes pasiból. Egy a fontos nekik a pu*ci.......gusztustalan hátsó szándék fujj!
2016. ápr. 30. 16:17
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

"10. Na ezért van elegem az összes pasiból. Egy a fontos nekik a pu*ci......gusztustalan hátsó szándék fujj!"

A hátsó szándék szerintem nem a punci lenne... :D Egyébként nevetséges kérdés. Nyilván van elég barátja és nem ezért randizott veled.

2016. ápr. 30. 16:25
 15/24 Noren1989 ***** válasza:
55%
Lehet, hogy belédlátott, és inkább azt mondta, hogy egy ilyen nőből nem kér XDDD.
2016. ápr. 30. 16:34
 16/24 anonim ***** válasza:
61%

kapcsolatnak nem kell, de azért barátzónában beteszed és a hülyeségeidet kisírnád a vállán?!

Kinek van erre szüksége? Egy felnőtt pasinak biztos nincs!

2016. ápr. 30. 17:06
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
* amúgy én is úgy vagyok vele, hogyha nem vagyok jó neki kapcsolatra, akkor ne is akarjon velem barátkozni.
2016. ápr. 30. 17:07
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"Na ezért van elegem az összes pasiból. Egy a fontos nekik a pu*ci......gusztustalan hátsó szándék fujj!"

Már bocsánat, te is párkapcsolatot kerestél, nem? Csak neked nem felelt meg a pasi erre a szerepre. Ez rendben van, de had döntse már el ő azt, hogy ő mit akar és mit nem. Barátai nyilván vannak, nem hiányzik neki olyan nő, akivel ő mást szeretne, de a másik fél nem.

Komolyan ilyen sötét vagy?

N

Semmilyen hátsó szándék nincs itt.

2016. ápr. 30. 17:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge troll vagy.
2016. ápr. 30. 17:21
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
Remélem csak troll kérdés, mert ha valódi a kérdés, a kérdező elég deffektes.
2016. ápr. 30. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!