Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres a pasi miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a pasi miután mondtam neki hogy legyen inkább barátság?

Figyelt kérdés
Randizgattam egy pasival viszont pár randi után nem éreztem többet iránta ezért megbeszéltem vele hogy legyünk inkább barátok, mert -tök aranyos figyelmes pasi. Viszont most nem keres már így. Ha írok neki már egy két szóval leráz.
2016. ápr. 30. 15:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Szerinted na vajon miert? LOL
2016. ápr. 30. 15:46
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Mert többet akart mint barátság...
2016. ápr. 30. 15:47
 3/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem kutya akart lenni.
2016. ápr. 30. 15:48
 4/24 anonim ***** válasza:
85%

Talán mert nem új barátot keres.

Ha van egy szimpatikus srác, akiben látsz egy potenciális barátot, de nem akarsz tőle semmit, és ezt el is mondod neki, akkor mégis mit vársz tőle? Hogy most már éveken keresztül keressen téged és legyetek örök barátok?! Vagy nem értem...

2016. ápr. 30. 15:48
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Ezt te sem gondoltad komolyan, kedves kérdező...
2016. ápr. 30. 15:49
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
Azert hivott randizni mert parkapcsolatra vagyik. Nem baratsagra. O nem a baratod akart lenni. Neki a friend zone nem oke. Ennyi igazabol. :)
2016. ápr. 30. 15:52
 7/24 anonim ***** válasza:
92%

Na, akkor fordítsuk meg a helyzetet, randizol egy pasival, aki pár randi után közli, hogy kapcsolatot nem akar tőled, csak barátságot. Viszont te meg már oda-vissza vagy érte.

Te ezek után, hogy tudod, hogy már csak haverként kellenél neki, ugyanúgy keresnéd, mint előtte?

Bár, amilyen kis naív vagy, biztosan, hisz reménykednél a továbbiakban is!

2016. ápr. 30. 15:53
 8/24 anonim ***** válasza:
82%
Ez most komoly kérdés?
2016. ápr. 30. 16:00
 9/24 A kérdező kommentje:
Most attól még maradhatunk barátok mert úgy nem alakult ki részünkről. Nem értem én ezt..... Ez is egy kapcsolat csak más szemszögből
2016. ápr. 30. 16:03
 10/24 anonim ***** válasza:
54%
Mert a pasik számára csak addig vagy érdekes, amíg pu.cit látnak benned. Amíg megvan az esély rá, hogy valamilyen közeli kapcsolatba kerüljetek. Amikor ez elszáll, ők továbbállnak, minek is foglalkoznának veled tovább? Így működnek. Mind.
2016. ápr. 30. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!