Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem járnak velem a lányok?
Figyelt kérdés
Pedig neten is meg élőben is odamegyek és fölteszem a kérdést: Szia! Járunk? és mindig azt mondják, hogy nem. Ez miért van?2016. ápr. 28. 10:45
1/13 anonim válasza:
Többségük nem járni akar, hanem feküdni. Rossz a megközelítésed.:(
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg próbáljam meg azt hogy: "Mizu? Vidéki vagy?"
2016. ápr. 28. 10:53
3/13 Dnyepropetrovszk válasza:
Tőlem még nem kérdezted. De én benne vagyunk, járhatunk.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem trololo. Komolyan kérdeztem. Most nem akarok ismerkedni hetekig. Ha bejövök neki akkor úgyis egyből igent mond nem?
2016. ápr. 28. 11:29
6/13 anonim válasza:
Barátom, ha ez komoly, akkor jól el vagy tévedve. :D meséld már el, milyen reakciók születnek egy ilyen odahányt két darab szóra! Nem is értem, miért nem csüngenek rajtad a lányok... érdemben nem válaszolok, mert szerintem is troll vagy.
23L
7/13 anonim válasza:
- Szia! Járunk?
- Persze, most is járok, és már megyek is.
Te, ha ez komoly, mégis egy idegen hogy döntse el ennyiből, hogy akar-e többet? :-) Te sem tudhatod ennyiből, nincs-e olyan defektje a másiknak, amit nem tudsz tolerálni. :-) De remélem, hogy ez a kérdés csak poén.
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor hogy csináljam? Segítsetek... Tényleg nem troll kérdés. Így szoktam :D Eddig kevés sikerrel
2016. ápr. 28. 11:46
9/13 anonim válasza:
"Pedig neten is meg élőben is odamegyek és fölteszem a kérdést: Szia! Járunk?" Szerinted erre mit kéne reagálniuk? Odamegy egy random idióta hozzájuk, tök ismeretlenül és megkérdezi: Szia járunk?
10/13 A kérdező kommentje:
Hát azt, hogy jó pasi és járjunk. Most mit kellene tennem? Ha bejövök neki akkor minek húzni a dolgot hetekig?
2016. ápr. 28. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!