Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a lányok, akik ún....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akik ún. "kemény fickóval" járnak, nem félnek attól, hogy ez veszélyes is lehet?

Figyelt kérdés

Jól tudjuk, hogy azok a férfiak, akik erősek, izmosak; továbbá akár agresszívak vagy "vannak ügyeik", azok sok nő számára elég vonzóak.Ez tiszta sor.

Viszont bármikor fordulhat a kocka és a "biztonság" átcsaphat veszélybe. Gondolok itt arra, hogy az ilyen fickó sokszor keresi a balhét és lehet olyan, hogy nem ő lesz az erősebb-és akár a barátnő is kaphat néhányat. Megint másokat bűnrészesség gyanúja miatt vihetnek el a rendőrök a barátjukkal együtt. Vagy akár maga a fickó fordul a lány ellen, amikor az már el akarja hagyni, mert nem szereti vagy megutálta ezt az életet mellette.

Vagy mindezek sosem fordulnak meg egyik csaj fejében sem?

2016. febr. 26. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Gondolom nem mert a hormonok hatnak és nedvesek lesznek az ilyen úriemberektől. Szerintem a puszta leírásod megmozgat majd néhányukban ezt azt. De megjegyezném, hogy szerintem ez csak akkor működik ha jól néz ki az illető, vagy legalább nagyon férfias. Az ilyen arcok általában azok, nem ilyen ocsmányak és alacsonyak mint jómagam.
2016. febr. 26. 23:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom "inkább egy dühöngő, nagyzási hóbortos pávián, mint egy nyüzüg macskajancsi".
2016. febr. 26. 23:55
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Hallod Mosolyparancsnok, igazából annyira gáz vagy, hogy már style-od van. :D Direkt szopatod itt a jó népet ezzel az alacsony ocsmány szövegeddel, mert mással nem tudnál kitűnni, és így hátha majd valaki megsajnál, aztán leqúrhatod, hogy végre abbahagyd a sirámaidat itt. :D Állítom, egyik moderátor vagy ember! :D
2016. febr. 27. 00:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem kigyúrt is lehet ilyen.

A pasim nagyon kigyúrt ,igaz tudtommal kétejes ügyei nincsenek. Néha bunkó másokkal,ha megérdemlik. Velem mindig kedves és a lányommal is.

Az egyik volt pasim átlagos testalkatú,diplomás és ő ütött meg.

Ugyhogy nem lehet általánosítani.

2016. febr. 27. 00:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy "ha megérdemlik?"
2016. febr. 27. 00:26
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Jelentem a Mosolyparancsnokot, ahol csak meglatom a siramait. En is unom mar, hogy itt produkalja magat.
2016. febr. 27. 00:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Pl ha vele bunkók. Vagy velem.

Volt már olyan h voltunk bulizni és volt 2pasi aki csajokat zaklatott és ő elrendezte őket (nem verés 😀)

2016. febr. 27. 00:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nos, az én páromat látván mindenki átmenne az út túloldalára, főleg ha meg is szólal. 130 kiló, marha nagy darab, magas, izmos, kopasz alak, mély, dörmögő hanggal.

Nagy a szája, de a valóságban egy birka.

Biztonságban érzem magamat mellette és nem csak másokkal szemben, hanem egyébként is, mert bizonyította, hogyha nagyon brutálisan összeveszünk is előbb csapja magára az ajtót és megy át egy haverjához, minthogy otthon dühöngeni kezdene és esetleg kezet emelne rám. Konfliktus kerülő típus, az utolsó pillanatig igyekszik könnyeden kezelni a vitákat. Soha egy percig sem féltem tőle, mert nem adott rá okot és az a típus, aki még a vad szexet is kerüli, mert fél, hogy fájdalmat okoz nekem.

Nincsenek kétes ügyei, abszolút nem félek attól, hogy veszélyben lennék mellette. Ez egy sztereotípia.

Egy sokkal átlagosabb, semmi extra férfi volt az életemben, aki képes volt úgy kijönni a sodrából, hogy tőle ténylegesen féltem, hogy kezet fog egyszer emelni rám. Nem adtam meg az esélyét, nem vártam ki mellette ezt az időt. Viszont ő pl. szex közben is képes volt úgy "fojtogatni", hogy rá kellett szólnom, hogy ennyire ne, mert már nem kapok levegőt. Erre mindig az volt a válasz, hogy "bocsi elkapott a hév". Hát bocsi, egyszer belehalok a hévbe...

2016. febr. 27. 09:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem minden egészséges önbizalommal és önértékeléssel rendelkező nő az első gyanús jelnél elkezd figyelni a másodiknál lelép.

A párom nem az a kigyurt fajta de elég erős ahhoz hogy nyugodtan pépesre verjen ha úgy tartsnà kedve. De ő is ahogy följebb írták békés és kerüli a konfliktust ha lehet.

Ezzel szemben ismerek egy srácot (sokáig jóban voltunk) aki vaságyal ha 60 kiló viszont labilis és könnyen el tudom képzelni hogy megüssön egy nőt ha úgy hozza a sors. Na ő ijesztő. Meg is szakadt a kapcsolatunk.

Szerintem az látszik egy emberen általában ha gázos és azokat normális nő eleve kerüli.

2016. febr. 27. 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a barátom, eleinte nem tudtam róla, hogy vannak zűrös ügyei, tehát nem erre indultam be,sőt lesújtott a hír, erősen sarkított közhely, hogy a nők erre nedvesednek, inkább arra, hogy ilyen a habitusa, van töke. Úgy mondanám, hogy ez az egy baj van vele, emiatt nem akarom elhagyni. Elég okos és óvatos, igyekszik kerülni a zűrös alakokat és ésszel csinálni. Remélem majd végleg leáll a dolgaival és normális életet akar.
2016. febr. 27. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!