Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik ún. "kemény fickóval" járnak, nem félnek attól, hogy ez veszélyes is lehet?
Jól tudjuk, hogy azok a férfiak, akik erősek, izmosak; továbbá akár agresszívak vagy "vannak ügyeik", azok sok nő számára elég vonzóak.Ez tiszta sor.
Viszont bármikor fordulhat a kocka és a "biztonság" átcsaphat veszélybe. Gondolok itt arra, hogy az ilyen fickó sokszor keresi a balhét és lehet olyan, hogy nem ő lesz az erősebb-és akár a barátnő is kaphat néhányat. Megint másokat bűnrészesség gyanúja miatt vihetnek el a rendőrök a barátjukkal együtt. Vagy akár maga a fickó fordul a lány ellen, amikor az már el akarja hagyni, mert nem szereti vagy megutálta ezt az életet mellette.
Vagy mindezek sosem fordulnak meg egyik csaj fejében sem?
A volt ferjem testor volt, 198 nagydarab, kigyurt, kopasz ennek ellenere ertelmes, intelligens es soha de soha nem bantott. Voltak veszekedeseink de inkabb beleutott a falba, vagy elviharzott de soha egyszer sem emelt ram kezet. Meg viccbol sem.
Voltak szituaciok amikor megvert embereket de itt foleg olyanokrol van szo, akik megtamadtak valakit es o kozejuk lepett. Volt egy pasi aki meg akart utni, szerencsere kozbelepett es sorolhatnam. Sosem fitogtatta az erejet, es mellette a pasik ram se mertek nezni:-))
A jelenlegi ferjem, hasonlo kiallasu, de egy lagyabb kivitel, viszont ugyanolyan nagydarab. O sem bantana soha, ha vita van inkabb az asztalra ut, vagy a falba de sosem emel ram kezet. Sztem akikrol te beszelsz azok inkabb az ilyen sittes fazonok, akik egyebkent is agresszivak.
Egy pasim volt aki egyszer kezet emelt ram, gyorsabb voltam es eltortem az orrat. O pl vekony, szemuveges intellektualis valaki volt, szoval ennek semmi koze a kulsohoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!