Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és lányok vannak még köztetek, aki nem dohányoznak, nem fogyasztanak alkoholt, kábítószereket, nem járnak szórakozóhelyekre, plazakba?
Igen én is ilyen vagyok de plázába azért néha járok ha ruhát szeretnék venni.
Egyébként miért vagy olyan negatív hogy így kijelented hogy valószínűleg egy válasz se fog érkezni?
Nem mindenki hódol a károsszenvedélyeknek. :)
Kedves Válaszoló!
Miért vagyok ennyire negatív? Eddigi tapasztalataimból indulok ki.
Én mindegyikre pozitív vagyok, pedig hapsi vagyok.
Sőt , könyvtárba is járok.
Elég unalmas fazon lehetsz.
Nem dohányzom, nem iszom, nem drogozok. (Bár a tea és a kávé is annak számít hivatalosan, ergo mégis.)
Mi minősül nálad szórakozóhelynek?
Kávézókba, teázókba járok, van zene meg társaság, beszélgetünk.
Plázába is megyek néha, ha ruha kell. Máshol nem tudok normálisan vásárolni, elb...ott egy alakom van, extra vékony derékkal és relatíve széles csípővel, ha nem nézek végig 10 boltot, egyet sem, mire találok pl. nadrágot magamra. Ruhaboltok pedig jóformán már csak plázában vannak. De csak úgy nem allézok fel-alá, szóval ez nem program, hanem kényszer. Ha megoldhatnám, hogy felpróbálás nélkül jó legyen rám a ruha, otthonról rendelném interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!