Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők és lányok vannak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és lányok vannak még köztetek, aki nem dohányoznak, nem fogyasztanak alkoholt, kábítószereket, nem járnak szórakozóhelyekre, plazakba?

Figyelt kérdés
Kétlem, hogy egy válasz is érkezni fog, de azért megéri a próbát.
2015. jún. 28. 14:49
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, én kedvezményes napon mentem úgy moziba PLÁZÁBA, hogy teljesen egyedül voltam, és így is levetítették a filmet, hogy egyedül voltam a teremben.
2015. jún. 28. 22:17
 42/52 anonim ***** válasza:
Mondták már rád, hogy sznob vagy?
2015. jún. 28. 22:20
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Oké, kérdező, én pl. imádom a színházat, operát, de hogy őszinte legyek, két Wagner közt néha jól esik egy holivúdi trash tömegfilm. Miért? Mert csak. Amúgy kiváló filmeket lehet kifogni plázamozikban is, pl. a Bjútiful vagy a Szemekbe zárt titkok - nincs az a művészlélek, akinek ez utóbbi pl. ne lenne elég drámai és komoly.
2015. jún. 28. 22:30
 44/52 A kérdező kommentje:
Sznobnak én pont azt minősíteném, aki megveszi a drága ruhákat a plazakban.
2015. jún. 28. 23:49
 45/52 A kérdező kommentje:
Amúgy mondták már, de nem tudom, miért.
2015. jún. 28. 23:50
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

"Sznobnak én pont azt minősíteném, aki megveszi a drága ruhákat a plazakban."

Kérdező, nem csak a plázákban lehet drága ruhákat venni. Vannak erre kimondottan ilyen üzletek is, ahol elegáns rucikat lehet venni drága pénzért, és még csak be se kell menned a plázába.

Egyébként egy szimpla kínai boltban is lehet több ezer forintért ruhákat venni, és a kínai boltból is fel tudsz úgy öltözni, hogy követed a divatot!

Egyébként meg, mi van, savanyú a szőlő? Azért mert neked nem teli drága ruhákra a plázában, ezért te mindenkit sznobnak minősítesz, aki megteheti?

Tudod, dolgozz meg érte, legyen jó fizető állásod, vagy spóroljál! Ennyi!

Azért, mert neked nem olyan az anyagi helyzeted, azért nem kéne mást minősíteni!

Téged is lehetne nagyon sok negatívval minősíteni a már leírtak alapján, de inkább megtartom magamnak és nem minősítelek, mivel azzal, hogy valakit minősítesz bizonyos jelzőkkel, azzal már saját magadat is minősíted!

Egyébként meg neked nincs jogod beleszólni a másik életébe és elítélni őt azért, mert pl. neki a disco a jó szórakozás. Neked ezek szerint meg lehet, hogy a mások minősítése, mivel nincs jobb dolgod!

2015. jún. 29. 07:11
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

A moziban nem csak tömegfilmeket adnak, vannak plázamoziban nagyonis jó, minőségi, kicsit talán művészfilmek is- és azokon nincs mindig tömeg, sőt. Többször voltam már az Árkádban moziban, hogy a teremben a páromon és rajtam kívül csak egy másik pár, vagy max 3 ember volt. De még a "tömegfilmek" között is van nagyon sok jó, minőségi film, én speciel jobban érzem magam úgy moziba menni, hogy vannak rajtunk kívül emberek még a teremben.

És plázákban nem csak drágán lehet felöltözni. Most nem azért, én általában egy teljes ruhabevásárlást olyan 5000 alatt szoktam tartani, legyen 10, ha cipőt is veszek. És itt ebben nem csak egy póló van benne, hanem még fehérnemű, ingek, ilyesmi. Mindezt plázában. Csak jókor kell menni... Ha a kínai üzletekbe mész is kell ennyi egy nagyobb ruhabevásárlásra, ez semmivel sem drágább, max kicsit kisebb a tömeg.

És a sznob jelentése: "A Magyar Kislexikon meghatározása szerint: „Az előkelőket vagy a szellemi élet kiválóságait majmoló, hozzájuk dörgölőző személy”.

Mai értelmezés szerint sznob az is, aki lelkendezik divatos, korszerű művek, előadások, híressé vált valakik, valamik iránt, abból a célból, hogy a jobb társaság tagjának higgyék, valójában azonban keveset, vagy semmit nem ért meg a jelenségből." (wikipédia)

Na, és ez rád abszolút jellemző, a leírásod alapján.

2015. jún. 29. 09:49
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Drága??? Tudod, mennyiből fel lehet öltözni normálisan egy leárazáskor? A feléből a normál árnak. Konkrétan a jobb turik drágábbak néha (mert oda is be szoktam nézni, elvégre a világ nem fejérből és feketéből áll), mint amiből új, használatlan ruhát veszek akciók idején.

És ezt máshol nem tudom megtenni. De tudod mit, nyiss egy ruhaboltot, valami neked megfelelő kifinomult környéken, bérelj helyiséget, vegyél fel szakképzett alkalmazottakat, szerezz be jó minőségű és ízléses ruhákat és add a blúzokat mondjuk 1500-2000 forintért, a nadrágokat 3-4 ezerért. Azonnal ott fogok vásárolni. Mind az egy hétben, amíg nem mentél tönkre, mert a bérleti díjat és a munkaerőt így nem fogod tudni megfizetni.

2015. jún. 29. 10:20
 49/52 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel, hogy telik-e vagy nem divatos ruhákra, mivel nem ezt tartom fontosnak. Az, hogy ki milyen ruhákban jár nem rám tartozik. Az viszont igen, amikor másokat leszólnak, amiért nem méregdrága ruhákban jár. Soha nem volt szükségem márkás ruhákra, mert nem engem fejeznek ki. Miért ne érezhetném magam jól régimódi ruhákban, nem a mai divatot követve? Kötelező a divatmajmolás?

Azt írod itt, hogy dolgozzak meg érte. Egy szempontot hagytál figyelmen kívül, hogy számomra nem az anyagiak dominálnak. Az a szomorú, hogy az emberi értékek devalválóüdtak, leamortizálódik mindenki. Minek a hatása ez szerintetek? A tömegé. Tömegemberek akarnak lenni, nem kilógni a sorból. Második faktor a a média, illetve célszerűbbnek tartom a médiumok szót használni káros impulzusai. Sokan a fogyasztói társadalom kelepcéjébe estek és mindent amit eléjük tálalnak gondolkodás nélkül benyelik.

Engem nem hajt a meggazdagodás vágya, sokkal inkább a lelki gazdagság, a szeretet, a harmónia, a béke, a belülről történő csinosítás.

Ha most lenne lehetőségem Rózsadombon élni, akkor elgondolkodnék, hogy tudnék-e ott boldogabb lenni, más lenne-e az életem? Szerintem nem. "Pénzért mindent megtehetsz, érzéseket megvehetsz, de pénztől boldog nem lehetsz. Hiába szeretnéd." (Szigeti Ferenc)

Milyen igaz sorok, nem? Ezek az emberek meghirdették a vissza természethez elvét. Én nem plazakban, éttermekben szeretek feltöltődni, hanem a madarak énekét hallgatva, a mezőkön, réteken, kirándulni. Gondoljátok meg, hogy a multicégek mennyit ártottak nekünk? A gyárak? Tönkretették az emberi civilizációt. Ugyanez vonatkozik az internethasználatra is részben. (bár ez utóbbi alól most már én sem vagyok kivétel)

Az alábbiakból talán kirajzolódik, hogy nem a pénz utáni hajsza éltet. Mennyire fontos a pénz számomra? Annyira, hogy ki tudjam fizetni a számlákat. Az nem, hogy puccos éttermekbe járjak.

Van néhány szenvedélyem: színház, koncertek, cd, dvd vásárlás, de itt ma már nincs anyagi korlát. Nagyon olcsón hozzá lehet jutni.

2015. jún. 29. 14:05
 50/52 A kérdező kommentje:
Jól fizető állást ma nagyon nehéz találni, mivel a munkaerőpiac túltelített kezdjük ezzel. A másik: a munka egyfajta önkifejezés vagy csupán azért csinálod, hogy milliomos legyél és szép ruhákban járhass? Ha ez utóbbi, akkor egy idő után az életed értelmetlenné válik. A munkahelyeden bürokrácia van, megfojtanak az előrelépésért. Romba döntöd az életed.
2015. jún. 29. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!