Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és lányok vannak még köztetek, aki nem dohányoznak, nem fogyasztanak alkoholt, kábítószereket, nem járnak szórakozóhelyekre, plazakba?
Figyelt kérdés
Kétlem, hogy egy válasz is érkezni fog, de azért megéri a próbát.2015. jún. 28. 14:49
51/52 A kérdező kommentje:
Arra kényszerülök, hogy saját magam által korábban írottakra reflektáljak. A plazakban nem csak drága ruhákat lehet venni. Ez igaz. De. Az egész atmoszférája, a tömeg, amit tesz az emberekkel az nagyon negatív. A világ ma már mindenhol globális, bárhová mész ugyanaz a díszlet. Szinte mindegy, hogy hol élsz, mivel annyira homogenizálódott minden. Régebben Amerikát össze lehetett rakni pár utcából és a bevásárlóközpontokból. Ma ugyanez igaz Magyarországra. Miért kellett, hogy betörjön ide Amerikából a sok szemét?
2015. jún. 29. 14:44
52/52 anonim válasza:
Kérdező, én árérzékeny vagyok (és nem csak a korlátozott bevételeink miatt, hanem mert nem szeretek ugyanazért többet fizetni), tehát amire szükségem van, azt ott veszem meg, ahol olcsóbb, ha ez egy pláza, akkor ott, ha az eBay, akkor ott, ha egy túrkáló, antikvárium, akkor ott. Nem érdekelnek a díszletek. Egyébként ahova én járok (Pólus Center, Asia Center), csak a vasárnapi boltzár óta van tömeg (pénteken és szombaton), egyébként előtte sose érzékeltem, hogy olyan nagy tömeg lett volna.
Egyébként meg engem nem zavar a tömeg, járok tömegrendezvényekre is, semmi problémám vele.
Mellesleg 35-ös lábra baromi nehéz normális felnőtt női cipőt kapni, a kis szakboltok ára meg nekem nagyon magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!