Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Azok akik az utcán napközben (parkban, tömegközlekedésen stb) elutasítják a leszólító pasikat, hétvégén, este, szórakozóhelyen is ezt teszik, amennyiben járnak ilyen helyekre?
van aki igen, mert nem akar ismerkedni és szórakozóhelyre is csak szórakozni megy a bartaival
és van aki meg ott nyitott rá, csak az utcán nem szeret, mert mindig siet és nem ér rá
(és van aki meg az utcán való ismerkedést se utasítja vissza)
Hat engem elegge zavar, amikor tömegközlekedésen szenvedek, mert utálom a sok embert, zenét hallgatok, gondolkozok, stb., és valaki akkor nyomul oda.
Azért a szórakozóhelyen nem minden helyen üvölt a zene (pl vannak táncterek, ott hangos, de vannak pultok, ott azért messze nem olyan hangos a zene)
Szerintem mindennek meg van a maga helye, ennyi.
Én élből elutasítok mindenkit az utcán (a szórakozóhelyen is, mert van párom, de előtte ott nem utasítottam el, de az utcán igen)
Szórakozóhelyen nem olyan direkt az ismerkedés, nem azzal támadnak le, hogy "szia, ismerkedünk?", hanem van lehetőség bármilyen témában beszédbe elegyedni, és abból már valamilyen szinten kiderül, hogy van-e közös témánk, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, érdemes-e ismerkedni.
Utcán általában sietek valahova (nem szoktam padon ücsörögni, max. ha várok valakire, de akkor meg azért nem alkalmas az idő az ismerkedésre), és max. 2 percem van dönteni, hogy szimpatikus-e az, aki leszólít, vagy sem. Ez nekem nagyon kevés. Én az apránként kialakuló vonzalom híve vagyok, ezért nem szeretek utcán ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!