Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Azok akik az utcán napközben (parkban, tömegközlekedésen stb) elutasítják a leszólító pasikat, hétvégén, este, szórakozóhelyen is ezt teszik, amennyiben járnak ilyen helyekre?
"Szórakozóhelyen nem olyan direkt az ismerkedés, nem azzal támadnak le, hogy "szia, ismerkedünk?", hanem van lehetőség bármilyen témában beszédbe elegyedni, és abból már valamilyen szinten kiderül, hogy van-e közös témánk, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, érdemes-e ismerkedni."
Ez tényleg így megy?
Én szórakozóhelyen is csak egyszer ismerkedtem, de már másnap megbántam.
Nekem az összes pasim baráti körből vagy legalábbis barátok ismerőseiből lett és társaságban találkoztunk.
na akkor én leszek itt az első, lány vagyok és szerintem jó dolog az utcán ismerkedni :D jól esik, ha valakinek tetszettem ennyire, ugyebár szerintem ott bátrabb dolog, mint szórakozóhelyen.. kár, hogy nem sokan merik :)
szóval fiúk, hajrá! :D (én is szólítottam már le pasit utcán, volt, hogy furán néztek, de az egyikből kapcsolat lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!