Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak 1 hete lett távkapcsolat a kapcsolatunkból, de a barátom nem akar minden este írni nekem, mert szerinte "ciki ha folyton a laptop előtt ül" a kollégái szemében. Jogosan haragudtam meg?
A te igényed világos, egyszerű, és érthető.
A kollégák rosszallása meg csak feltehető- pont, ahogy írtad.
Én akkor is írnék, ha vernének érte, - azért, már csak azért is, mert a párom ezt igényli.
(én olyan vagyok, hogy írnék magamtól is, - de az más dolog)
Szóval ő költözött munka miatt, és Te maradtál otthon?
Figyelj, ne szúrd el. Tényleg baromi idegesítő tud lenni, h mindig a gép előtt "kell" ülni. Akkor is, ha szereted amásikat. Én személy szerint úgy éreztem, h "megfojt" a másik, mert szinte nyugodtan megborotválkozni sem volt időm.
Ő most új környezetbe került, új embereket ismer meg, programokat csinálnak. Hagyd nyugton. Majd úgyis jelentkezik, h beszámoljon arról, hogy érzi magát. Na már mindenképpen napi kapcsolattartást akarsz, akkor is próbáld meg beérni a napi jó reggelt , csókollak, jó éjszakát sms-ekkel. Ne szúrd el. Ne nyaggasd. Inkább számolj egy-egy e-mailben, h Te veled mi törént.
A legjobb barátommal (fiú) is minden nap beszélünk, már lassan fél éve. Ő a munkahelyén nem tud írni, de mikor hazajön rögtön ír. Nem sok a mindennapi beszélgetés.
Fontos hogy képben legyél, hogy mi történik vele, hogy érzi magát stb. Mindig van miről beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!