Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel csökken egy nő kelendősége a társkeresésben, ha gyereke van?
Minden fiatal férfi, fiatal és független nőt vadászik. De előfordul, hogy becsúszik egy gyerek, még a 20as nők között is, és aztán az apa meg lelép és a nő ott marad a gyerekkel társ nélkül.
Kb. hány %-kal csökken így azon férfiak száma, akik komoly kapcsolatot akarnának tőle, ha nem lenne gyereke?
mondjuk 90%-al
Lehet h szomorú, de manapság már nem az őskorban élünk, a családtervezés egy tudatos dolog.
Olyan nincs h "becsúszik" olyan van h felelőtlen vagy... és sok nő ráerőszakolja a pasira a gyereket mondván h nem akar abortuszt, persze h elhagyják a francba.. ez 2 emberes kérdés nőként illene ezt megérteni. Lehet h az ő teste de az ő teste akkoris amikor megdugatja magát és lusta tablettát szedni...
Így is nehéz valódi rendes neked megfelelő társat találni. Általában az ember azt szeretné, ha a szerelmével élnének meg először mindent együtt, eljegyzést, összeköltözést, esküvőt, gyereket. Naná , hogy a többség olyat fog választani akivel ezeket megkapja.
Szerintem nagyjából 60-70%- al kevesebb az esélye egy nőnek úgy, hogy gyereke van. hogy párt találjon. Ez az esély szerintem a gyerekes férfiaknál valamivel jobb. Én ezt látom az ismerőseim között.
Én pl soha nem kezdtem volna kapcsolatot olyan férfival akinek gyereke van. Pont azért amit fentebb írtam. Én nem akartam, hogy úgy induljon egy kapcsolat, hogy már eleve csak max második vagyok. Van akinek ez belefér, van akinek nem. A többségnek nem.
Nyilván nem hiteles felmérést csináltam, csak a környezetemben élőket nézem. A többség akinek gyereke van és nincsenek együtt az apukával, egyedül vannak több éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!