Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23-30 kozotti nők! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23-30 kozotti nők! Milyen tapasztalataitok vannak a tarskeresesben?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aki komoly kapcsolatot keres.
2016. jan. 28. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ezzel sosem problémám. Sok a hülye, tény, de egyenlő arányban találkoztam értelmes, kedves férfiakkal is, akikkel érdemes lehet komoly kapcsolatba bonyolódni. Őszintén szólva, nem tudom átérezni az itteni gyk-s nőtársadalom gondjait ezügyben, mert mondom, én talán különösen szerencsés voltam a kérdésben, mindig is.
2016. jan. 28. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem se volt vele gond. Nekem a munkahelyen kialakultakkal volt eddig szerencsém.
2016. jan. 28. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szenvedek rendesen, mert zárkózott vagyok. Eddig egy férfi sem látott meg bennem semmi érdekeset. Soha nem volt kapcsolatom, csak ismerkedésem, és el nem tudom képzelni, hogy valahol van nekem is egy társam. Már feladtam, és lényegesen könnyebb :)
2016. jan. 30. 00:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Többnyire rosszak a tapasztalataim. A legtöbb pasi csak szexet akart. Természetesen etettek a komoly kapcsolatot akarok dumával, de 1-2 szex után eltűntek. 19 -20 éves korom közt volt egy hosszabbnak mondható kapcsolatom ami az elején jó volt, később pokoli lett. Ki is léptem belőle. Majd 24 évesen amikor megismertem a férjemet. Hálát adok az égnek, hogy nem tartott annyira sokáig ez a társkeresési mizéria. Én még így is szerencsésnek érzem magam, mert viszonylag fiatalon megtaláltam. A régi barátnőim 30 évesen is ezt nyögik, és ugyanaz a gondjuk, mint ami nekem volt a férjem előtt. A pasik csak szexet akarnak tőlük.

30/N

2016. ápr. 27. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!