Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják gazdagként könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják gazdagként könnyű a barátnő szerzés. Nem az. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a következőben: egy budapest melletti kisvárosban lakom, örököltem édesapámtól egy kifejezetten jól menő vállalkozást. 26F vagyok. 189 CM, rövid sötét majdnem fekete haj, 85 kiló vagyok szóval ilyen magassághoz képest egy kicsit vékonyabb. Szerintem viszonylag korrekt, nem vagyok az a nagy kondiba járós, de azért igyekszem odafigyelni arra, hogy hogy nézek ki. Volt már több barátnőm mégsem éreztem igazán szerelmesnek magam, nem találom a párom. Igyekszem mindig a randira minél szimplábban megjelenni, nem autóval menni hogy minél inkább kiszűrjem a gold digger lányokat. De onnantól kezdve , hogy eltelik 1-2 hónap meglátják a házam vagy a Volvo terepjáróm teljesen megváltoznak körülöttem. Nem érzem azt, hogy igazából miattam lennének velem és ez kifejzezetten zavar. Tippeket szeretnék kérni, hogy mire érdemes odafigyelni? Kicsit magányosnak érzem magam.

2016. ápr. 26. 09:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

SZerintem játsz nyílt lapokkal, nekem nem kellene olyan férfi, aki az elején megjátszotta magát.

Nem kell rögtön puccos étterembe vinni, én jobban örülnék egy fagyinak egy sétával.

Én nem vagyok egy gazdag nő, de van autóm és gyűjtök egy lakásra, de az a tapasztalatom, hogy a gazdag férfiak "megvásárolni" akarják a nőt....

Nekem amúgy sem tetszene a terepjáród, sógoroméba egyszer beszállva elszakadt a szoknyám. :D

26N

2016. ápr. 27. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!