Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják gazdagként könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják gazdagként könnyű a barátnő szerzés. Nem az. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a következőben: egy budapest melletti kisvárosban lakom, örököltem édesapámtól egy kifejezetten jól menő vállalkozást. 26F vagyok. 189 CM, rövid sötét majdnem fekete haj, 85 kiló vagyok szóval ilyen magassághoz képest egy kicsit vékonyabb. Szerintem viszonylag korrekt, nem vagyok az a nagy kondiba járós, de azért igyekszem odafigyelni arra, hogy hogy nézek ki. Volt már több barátnőm mégsem éreztem igazán szerelmesnek magam, nem találom a párom. Igyekszem mindig a randira minél szimplábban megjelenni, nem autóval menni hogy minél inkább kiszűrjem a gold digger lányokat. De onnantól kezdve , hogy eltelik 1-2 hónap meglátják a házam vagy a Volvo terepjáróm teljesen megváltoznak körülöttem. Nem érzem azt, hogy igazából miattam lennének velem és ez kifejzezetten zavar. Tippeket szeretnék kérni, hogy mire érdemes odafigyelni? Kicsit magányosnak érzem magam.

2016. ápr. 26. 09:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

1.Amint meglátják, hogy gazdag vagy és csak titkoltad, játszottad a csórót, csalódnak benned, sértve érzik magukat hogy bizalmatlan vagy és lelépnek, tehát ezek szerint mégsem a pénzed kellett volna ezeknek a lányoknak, hanem egy őszinte, megbízható pasi, de úgy látszik, te nem vagy az.

2.Második lehetőség, hogy paranoiás vagy és csak te látod úgy, hogy megváltoztak a lányok miután látták a valódi helyzeted.

Az nem megoldás, hogy hasonlóan gazdag lányokat választasz, mert azok között is rengeteg van, sőt a legtöbb gazdag lány olyan, hogy semmi sem elég neki, mindig többet akar.Köztük nagyon sok felszínes érdekember van.Semmi nem biztosítja, hogy akinek sok van, az nem akar még többet.

Szerintem nem kell ezen parázni, mutasd a valódi énedet, ne titkold, mid van, ha valaki csak ki akar használni, azt már úgyis észre fogod venni az elején, hogy nem szeret, nem foglalkozik veled, csak felvásároltatja veled a fél plázát.

2016. ápr. 26. 10:39
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Általában az a no aki kihívóan mutatja a márkás cuccait, pont az a kategória, akinek ezt megveteti magának, vagy ajándékba kapja a pénzes pasitol. Azert mert egy tehetősebb családból származó no is pont ugy fog gondolkodni, mint ahogy a kérdező, ha a pasi megtudja, hogy gazdag vagyok, akkor lőttek a kapcsolatnak. Nem sűrűn, de mar volt itt is nem egyszer kerdes, hogy a no nem talal magának pasit, mert beijednek attól mennyi pénzt keres, vagy milyen életszínvonalon el, mert ok ezt nem fogjak tudni biztosítani. Igy a nőknek is titkol is kell, hogyan all a szenaja. Örülök ennek a kérdésnek, mert a sok síró -picsogo az oldalon láthatja, hogy a pénz sem old meg mindent, csajozas szempontból. Max ha gold diggert akarsz szerezni, de az kb olyan mintha privát prostid lenne. De jo..

Bocsánat, de fogalmam sincs, mit kellene tenned, mert azt írtad, hogy hónapok utan kezd ez az erzes átalakulni. Ami igy hirtelen az eszembe jut, az az, hogy azon kívül, hogy van egy szep hazád, autód, legyél egy sötét gci. Nem vicc, élj ugy mintha nem tehetned meg, hogy minden nap étterem, meg fullos cuccok. Ajandekok is max egy-egy szál virág. Étterembe is osszatok el néha a számlát, menjetek hetente, ket hetente. Inkabb kiranduljatok, olyan programokat amik nem kerülnek igazan pénzbe. Azert gondolom ezt jo ötletnek, mert igaz, hogy az elején utalni fog a no, s be fog skatulyázni, a soher gci dobozba, de azt az életet fogja élni, mint a legtöbb hétköznapi no, a kedvessegeddel es inteligenciaddal emelkedj inkabb ki. 40-50 évesen majd ráérsz a rongyrazasra, ha megtalalod a partneredet, vagy akkor mar jobb erzes lesz, hogy annyi idősen huszon eves lányokkal veheted magad körül.

2016. ápr. 26. 10:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
aranyásókat nem azzal kellene szűrni, hogy csórónak tetteted magad... látszik, hogy örökölted a bizniszt és nem te építetted.
2016. ápr. 26. 10:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az sem biztos, hogy jó megoldás, ha rögtön megmutatja, hogy mije van, mert ez (azonkívül hogy az anyagias csajokat vonzza persze) elriasztó lehet egy normális gondolkodású lánynak. Ugyanis az a tévképzet is nagyon él a köztudatban, hogy a pénzes férfiak úgy váltogatják a barátnőiket, mint a cipőiket. Így a lány arra juthat, hogy "Mit akarhat egy ilyen jól kinéző, gazdag fiú pont tőlem, aki átlagos vagyok? Valószinűleg csak szórakozni akar velem."
2016. ápr. 26. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen felesleges játszmázgatnod, meg titkolóznod. Az ilyen lányokat hamar ki lehet szűrni, felesleges hónapokig várni vele, meg felesleges pénzt költeni pluszban (albérlet, másik kocsi...stb). Inkább próbálj más körökben ismerkedni, mint ahogy eddig tetted. No és persze szűrj rendesen, természetük, viselkedésük alapján, és hogy mennyire lehet velük értelmesen kommunikálni. Ha eddig észrevetted, hogy mikor hajtanak a pénzedre, ezután is észre fogod, de ne árulj feleslegesen zsákbamacskát, és ne tévessz meg senkit.
2016. ápr. 26. 11:14
 16/21 anonim ***** válasza:
12-es, pont nem arra gondoltam, hogy kihívóan mutogatja, hanem hogy látszik rajta. Eközött van különbség. Gondolom, a kérdező meg tudja állapítani, kin van egy rosszabul eldolgozott kínais táska, és kin egy minőségi bőr, mert maga írja, hogy odafigyel rá, hogy néz ki, hogy azt kompenzálja, hogy nem izmos.
2016. ápr. 26. 11:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell eltitkolni de hencegni sem a helyzeteddel. Próbáld megtalálni a közép utat hiszen ha felvágsz vele akkor szinte csak a pénzéhes lányokra van esélyed de ha teljesen eltitkolod akkor becsapottnak érzik majd magukat és van rá esély, hogy utána máshogy fognak hozzádállni. Szóval vidd randizni de középszerű helyre, vegyél ajándékot de ne túl drágát és ha minden jól alakul akkor fokozatosan vezesd rá a valóságra hiszen (magamból kiindulva) az is lehet, hogy először megilyedne a nagy különbségtől ami köztetek van. (Ja és attól, hogy jobb helyzetben vagy figyelj a külsődre, legyél intelligens és nézz ki jól aztán te leszel valakinek az álompasi :D ) 21/L
2016. ápr. 26. 11:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gond van a saját önértékeléseddel. Ha te önmagadat magadban, magad miatt értékesnek tartod, akkor tudod természetesen kezelni az anyagi körülményeidet.

Úgy érzem, te magad sem tudod hová rakni az anyagi helyzetedet.

Amúgy az is igaz, hogy lehet, egy hétköznapi, átlagos anyagi helyzetben lévő, de kedves, értékes, akár különlegesen értékes lány, akit nem érdekel a rongyrázás valóban túlságosan megijed az anyagi helyzetedtől. (Nekem még hajadonként volt két ilyen udvarlóm, és rosáltam ettől, nem lett belőle komoly kapcsolat, inkább átlagosabb emberrel kezdtem.) Lehet, hogy egy hasonló anyagi helyzetű lány lenne neked való. Ne keseredj el, dolgozz önmagadon.

2016. ápr. 26. 17:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Belegondolok,hogy ha a párom anyagi körülményei hirtelen megváltoznának, az egészen biztosan hatással lenne a kapcsolatunkra is, szóval én is azon a véleményen vagyok, hogy ha nem akarod, hogy a nők viselkedése változzon, akkor játssz kezdettől fogva nyílt lapokkal, így is kiszűrhető, ki hajt a pénzre és ki nem.
2016. ápr. 26. 20:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem tudtok szöveget értelmezni, pont az a baja,hogy idővel hozzászoknak a nők a jo élethez, s megváltozik a hozzáállásuk a pénzhez, es vele együtt a kérdezőhoz is.

En azt tapasztaltam aki gazdag nővel körül vagyok véve, az nem vág fel, s megveszi a kínait is ha tetszik neki, de ott van mellette a LV táska is. Pont ez a lényeg, nem azert fogja megvenni, mert márkás, hanem Azert mert tetszik neki, az o stílusa.

2016. ápr. 26. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!