Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez jó első levélne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó első levélnek társkeresőn? Erre visszaírnának?

Figyelt kérdés

Kedves NÉV!

Gondolom a sok "szimpatikusnak tűntél" vagy külsőre bókoló levelekből lassan fél teherautónyi gyűjteményed van, és a sok nyomuló pasitól már HÁNYINGERED van, és agyhalál közeli állapotba kerülsz, a sok überkreatív próbálkozódtól :) ezért most elöljáróban ennyit:

Te is a fehér lovas Herceget keresed?

:)

Üdv, NÉV

2016. ápr. 23. 16:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nincs benne semmi egyénhez szóló! Szánalmas sablonduma, és undorító, hogy másokat lealacsonyító módon próbál feltűnőbb lenni az illető ezzel a stílussal.

Miért kell az első levélben azzal kezdeni, hogy más így, más úgy...?

2016. ápr. 23. 17:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Anyám borogass, ez fájdalmasan erőltetett! Ráadásul vicces is, hogy azt írod, agyhalál közeli állapotba kerül a sok überkreatív próbálkozótól, miközben pont te próbálsz kreatívkodni... csak sajnos nem sikerül.

Amúgy a kérdésedre milyen választ szeretnél? Mi van, ha annyit ír vissza a lány, hogy "igen, én is a fehér lovas herceget keresem"? Akkor erre mit írsz? És ha az ellenkezőjét? Ez borzaszó témaindító, igazából már ott meghalt a beszélgetés, amikor még el sem kezdődött!

A #15-ös levele sokkal normálisabb. Abban legalább benne van, hogy miért írtál a lánynak (közös érdeklődési kör), amin már el lehet indulni. Ebből kiindulhat egy beszélgetés, aztán majd eldől, hogy szimpatikusak vagytok-e egymásnak vagy sem. Ha nem írsz neki semmit arról, hogy miért tetszik neked, akkor csak annyi fog lejönni neki az üzenetből, hogy meg sem nézted az adatlapját, hanem ránéztél a képére, úgy láttad, nem is olyan csúnya, ezért összeütöttél gyorsan egy kis üzenetet, amit valószínűleg aznap már legalább húsz másik lánynak is elküldtél.

Pont az ilyen üzenetek azok, amikre nem szoktam válaszolni. Semmi személyesség nincs benne.

2016. ápr. 23. 17:34
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem írnék vissza. Erőltetett, tartalmatlan.
2016. ápr. 23. 17:59
 24/26 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok:az én verziómban legalább van arra utalás,hogy tényleg el lett olvasva az adatlap,nem csak random ráírtam.A te verziód meg kb. olyan,hogy csak nyalizni akarsz,nem több.
2016. ápr. 23. 18:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Kicsit kezdetleges, és nagyon rövidke. De jobb, mint a szokásos gagyik amikről hallani.

Légy kreatívabb!

2016. ápr. 23. 18:31
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell nagy csinadratta egy levélhez, az egyszerűség valahogy célravezetőbbnek tűnik. "szimpatikusnak tűnsz, van kedved beszélgetni?" kész
2016. ápr. 23. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!