Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó első levélnek társkeresőn? Erre visszaírnának?
Kedves NÉV!
Gondolom a sok "szimpatikusnak tűntél" vagy külsőre bókoló levelekből lassan fél teherautónyi gyűjteményed van, és a sok nyomuló pasitól már HÁNYINGERED van, és agyhalál közeli állapotba kerülsz, a sok überkreatív próbálkozódtól :) ezért most elöljáróban ennyit:
Te is a fehér lovas Herceget keresed?
:)
Üdv, NÉV
Nos nem, nem sablon levelet írnék. Kéne a csaj profiljának a linkje(ha elérhető reg nélkül is).
Amúgy meg a válaszom a kérdezőnek szólt, valószínűtlen volt, hogy bármilyen nő is bólogasson rá, hiszen tudjuk, hogy a tökéletes levél egy gyönyörű fotóval kezdődik és... ki nem szarja le, hogy folytatódik, de a kérdező szemmel láthatólag kénytelen tartalmat is tenni bele.
Jól mondja, fogadd meg a férfitársad tanácsát
Ilyen levelek után csodálkoznak a férfiak, ha lekoptatják őket...
Valami ilyesmire átfogalmaznám és akkor már nem csak szánalomból válaszolnék:
Szia Név!
Elolvastam a bemutatkozásodat/adatlapodat,stb. és szimpatikusnak tűntél,kép alapján ugyanezt el tudom mondani.Én is nagyon szeretem a horror regényeket-bármivel behelyettesíthető- és az állatokat-ez is-.A kinézetedről annyit hogy szép a mosolyod,szép kék szemed van,stb.
Van kedved ismerkedni?
Üdv,Név
Ezt most iróniából írtad?
Ez a sablonlevél olyan, amiből már a legcsúnyább nő is reálisan legalább 1000-et kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!