Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nö akinek sikerult olyan pasit talalni aki ragaszkodik hozza es megbecsuli, sok visszautasitas utan?
Visszautasitason ertem azt h a pasi par felig meddig sikerult szexparti utan felszivodik , es a pasik akik erdeklödnek , az erdeklödesuk nem hatarozott es nem tartos , hol elökerulnek hol eltunnek, tehat nem ugy ertem h a nö kezdemenyezik es visszautasitjak hanem ilyen felig meddig immel ammal kötödö pasasokat ...
Van remeny talalni olyat aki tarskent viselkedik es ragaszkodik öszinten ?
Egyaltalan miert kene gyanakodjak miert hazudnak az emberek ? En hinni szeretnek , nem szeretem gyanakvassal farasztani magam .
Utolso valaszoló kösz a valaszt ... Habar nehezen hiszem h azert mert elvarom az udvarlast , valaki jobban fog szeretni es ragaszkodo tars lesz csak azert mert en komolyan veszem magam . Ez ilyen egyszeru ?
Én például olyan pasi vagyok akit keresel és terveztem,hogy rád írok,szerettem volna kicsit beszélgetni veled,de a szexpartizás nem az én világom és nem tudnék megbízni egy olyan nőben aki ilyesmiken részt vesz.
Ezt csak azért mondtam el,hogy lásd a viselkedéseddel kizárod magad a rendes pasik köréből és csak a legalja lesz kíváncsi rád,tőlük meg csak ennyit várhatsz el.
" ertem azt h a pasi par felig meddig sikerult szexparti utan felszivodik"
az mondjuk jó kérdés, hogy milyen a félig sikerült sexparti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!