Hogy utasítsam viszza? Azt szeretnék hogy korepetáljam, de se időm, se kedvem nincs hozzá!
Figyelt kérdés
Egy srác aki mellesleg nagyon buta megkért hogy korrepetáljam, mert én vagyok a legjobb tanuló az osztàlyban, én azt mondtam átgondolom. (Ennek a srácnak tetszem, de nekem kicsit sem szimpatikus.) Aznp felhívott a nővére, és azt mondtam hogy nem kéne keresni egy igazi magántanárt? Erre ő, volt neki de kirúgta...szóval megèrthetitek milyen rossz eset, a lényeg, hogy nem akarom megbántani, meg én nehezen mondok nemet, de ezt nagyon nem akarom, és az időmbe se férne bele, most fogok felvételizni stb. Szóvaltök rosszkor jött...légyszi segítsetek hogy utasítsam vissza a felnőtt nővérével kell beszélnem :(:(:(:(2013. nov. 23. 11:38
1/7 anonim válasza:
Amíg ezt megírtad, akár fel is hívhattad volna, hogy ezt elmondd neki. Nincs időd, és egyébként sem vagy biztos, hogy neked sikerülne. Keressenek magántanárt, esetleg ajánlj valaki mást magad helyett.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ha vannak még ötletek akkor azok is jöhetnek!
2013. nov. 23. 12:40
3/7 anonim válasza:
Nem érsz rá
Pont akkor van edzésed
5/7 A kérdező kommentje:
Kb mindenből :( :( :( nagyon buta szegény
2013. nov. 24. 12:48
6/7 anonim válasza:
Nem kötelezhetnek arra, hogy megtedd. Nincs időd, tanulnod kell, nem tudod jól elmagyarázni az anyagot, bármit mondhatsz. Lehet ezt kedvesen is csinálni, a lényeg az, hogy megértesd velük: nem fér bele az idődbe.
Látom, már több mint egy hónapos a kérdés, lett valami azóta?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen sikerült lebeszélnem róla, ajánlottam egy igazi tanàrt :):)
2014. febr. 19. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!