Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy utasítsam vissza? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DB01 kérdése:

Hogy utasítsam vissza? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam ,aki folyamatosan rámír közösségi oldalakon és mindig ott akadunk ki hogy szerelmes belém. Nagyon kedves fiú,de én csak barátilag kedvelem . Hogy utasítsam el ? Mit csináljak. ?
2013. nov. 9. 22:15
1 2
 1/11 Crood ***** válasza:
Mondd, hogy nem jársz osztálytársakkal oszt jó napot.
2013. nov. 9. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Mondjad házi nyúlra nem lősz azt csá.
2013. nov. 9. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
megmondod hogy csak barátként tekintesz rá, és így korekt vagy szerintem
2013. nov. 9. 22:18
 4/11 anonim ***** válasza:
mit gondolsz? h az emberek gondolatolvasòk? beszèld meg vele h nem akarsz tole semmit ès hagyjon bèkèn!
 5/11 anonim ***** válasza:
Szakadj már le rólam te szánalmas, jelentéktelen kis mócsing! Attól is okádnom kell, ha rád gondolok úgyhogy takarodj a fszt szopni vagy amit akart mert engem még az álmaidban sem kapnál meg te kis szardarab.
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mond meg neki hogy te csak barátként tekintesz rá !
2013. nov. 9. 22:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ ,de ezeket már elmondtam neki és még mindig nem fogta fel !!
2013. nov. 9. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor meg szrd le.
2013. nov. 9. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki egyszerűen; sajnálom, de barátságnál több nem érdekel.

Mondjuk az ilyen tipus nem ért a szép szóból.

2013. nov. 9. 22:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez a típus nagyon idegesítő tud lenni. Tényleg kedveled, vagy csak nincs vele bajod? Mert persze kínos keményebben lekoptatni, gondolom kedvesen próbálod/tad intézni, de van akinek az nem elég. Szerintem egyszerűen mondd meg neki, hogy már eleged van abból, hogy nyaggat és kérd meg, hogy haggya abba, mert így már barátként sem szeretnéd. Mindezt udvariasan, de komolyan, hátha megérti végre.
2013. nov. 9. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!