Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas, béna utcán idegenek lányokat megszólítani?
Korábban írtam már kérdést erről a témáról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Akkor az volt a problémám, hogy nem mertem megtenni.
Tegnap bementem a városba (Bp.) megvenni egy könyvet, több boltban is jártam mire megtaláltam. Közben kb. 3 óra alatt 8 lányt szólítottam meg.
Nem akartak ismerkedni velem. Igazából egy volt beszélgetésnek nevezhető, de "van barátom" lett a vége.
Ez volt az első alkalom, hogy így próbálkoztam, és nem akarok egy nap után hosszútávú következtetéseket levonni.
Szeretném tovább folytatni, mert más egyéb ötletem, és lehetőségem nincsen sajnos. :(
Szerintetek hülyeség így nőkkel ismerkedni?
"Hú, szerintem nagyon béna :(
25N"
Az a béna, hogy amit mondtam a lányoknak, vagy hogy egyáltalán megszólítottam őket?
Igen mind azt mondta, hogy van barátja.
Akkor ez azt jelenti, hogy nem nézek ki elég jól, mert akkor nem mondták volna?
Utcán ismerkedés felejtős ha nem vagy Adonisz. Csak magadat szívatod ,és a 30. elutasítás és lenézően odavetett "van barátom" szöveg után még a legerősebb jellemű férfi önbecsülése is meginog.
Ismerkedj neten ,vagy baráti társaságban indirekt, szórakozóhelyeken, vagy menj el túrázni és csapódj oda szintén egyedül ballagó csajokhoz stb
Velem buszon, vagy egyetemen szoktak "flörtölni".
Azt szoktam én is mondani, hogy már van valakim. Amúgy nincs, és nem is akarom hogy legyen.
Jól érzem magam egyedül.
Annyria szanalmasok vagytok, hogy egy bibliat tele lehetne irni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!