Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként miért olyan nehéz megszólítani egy lányt?
...írom ezt úgy, hogy FIÚ vagyok. Ma is rámmosolygott egy lány, de egyszerűen nem volt bátorságom megszólítani a vonaton. Féltem, hogy hülyén jövök ki belőle, és hogy ezt mások is látni fogják.
Én olyan vagyok, hogy a nyilvános leégés nagyon ijesztő számomra. Hajlamos vagyok depresszióra is (szedtem is gyógyszert, sőt, most is kéne elvileg...). És úgy érzem, hogy egy ilyen helyzetben nagyon elkezd dübörögni a szívem, de ez az adrenalinnak nem a kellemes fajtája, hanem az, ami egy kellemetlen dologba való belevágás előtt fog el. Pedig tudom, hogy ilyenkor le kéne csapni, mert az összes ilyen lehetőséget kihagyom, sőt, arra is volt már példa, hogy azt is kihagytam, amikor a sültgalamb gyakorlatilag a számba repült...
23/f
Azért olyan nehéz, mert a nők nagyon csúnyán meg tudják alázni az embert, ha az adott illető nem jön be nekik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!