Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tudnátok segíteni párkeresési ügyekben?
Szóval egy huszonéves nő vagyok, eddig 1 párkapcsolatom volt (5 évig jártunk), de már másfél éve szakítottunk azóta próbálok ismerkedni több kevesebb sikerrel. Jelentkezőből nincs hiány de kevés köztük a normális, legtöbbje csak szexet akar, nem veszi komolyan a dolgot, vagy nem illik bele az általam kialakított ideális pasi képbe. Elvárásaim: önálló, okos, intelligens, legalább átlagos kinézetű, humoros, szexuális és minden téren nyitott, de ha kell konzervatív és érett.
A külsőmről röviden: rövid szőke hajam van, kék szemem, 174 magas (az alacsonyabb pasik így kilőve) és 62 kiló.
Szerintetek velem van a baj, az elvárásaimmal?
#10: jó tanács lenne elvileg, de amíg játszadozik így, addig talál mást, és lehet, h ennyi volt. Rosszabb esetben párhuzamosan tolja a csajokkal.
Az acélbetétesbe nem rohad bele a lábad nyáron? :D
Szerintem első körben a fogalmakat tedd helyre magadban.
Pasi vagy Férfi? Nagyon nem mindegy. Engem személy szerint zavar, ha lepasiznak.
A férfiak pedig nem teremnek az elvárásoknak megfelelően. Ők egyéniségek. Hozzájuk valók a Nők.
Ha viszont pasit keresel, akkor az elvárásaid szintén nem fognak teljesülni, mivel képtelenek felnőni ezekhez. :)
bocs, de elég viccesen hangzik, hogy neked ilyen fontos, hogy okos, intelligens, művelt pasit akarsz, találk, aki legyen otthon a tudományokban is, de te még azt se tudod leírni helyesen, hogy bakancsbaN... (nem csak egyszer írtad el, látszólag mindig így használod, ami nem épp a művelt pasikat szokta vonzani)
persze ettől még okos nő is lehetsz, de sajnos egyáltalán nem biztos, hogy amit te tudsz nyújtani, az egybevág azoknak az elvárásaival, akiket te keresnél...
15 és 16 hozzászólóval teljesen egyetértek, úgy látszik, hogy nem csak én látom így.
De, hogy ne csak a hibákat rójuk fel a kérdezőnek, az én tanácsom az, hogy legyél kicsit lazább. Az elvárások mindig csak olyan dolgok, amik kifogások lesznek. Ismerkedj úgy és jöjj össze olyannal, akivel egyszerűen csak jól érzed magad, a többi úgyis kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!