Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tudnátok segíteni párkeresési ügyekben?
Szóval egy huszonéves nő vagyok, eddig 1 párkapcsolatom volt (5 évig jártunk), de már másfél éve szakítottunk azóta próbálok ismerkedni több kevesebb sikerrel. Jelentkezőből nincs hiány de kevés köztük a normális, legtöbbje csak szexet akar, nem veszi komolyan a dolgot, vagy nem illik bele az általam kialakított ideális pasi képbe. Elvárásaim: önálló, okos, intelligens, legalább átlagos kinézetű, humoros, szexuális és minden téren nyitott, de ha kell konzervatív és érett.
A külsőmről röviden: rövid szőke hajam van, kék szemem, 174 magas (az alacsonyabb pasik így kilőve) és 62 kiló.
Szerintetek velem van a baj, az elvárásaimmal?
Az, hogy legalább átlagos kinézetű eléggé szubjektív. Ebből nem fogjuk tudni (szerintem) meghatározni, hogy magasak-e egyáltalán az elvárásaid.
A 174 centi viszont eléggé magasnak tűnik szerintem, ha figyelembe veszem az átlagos férfi magasságot Európában (176 cm).
Erika
Nem az elvárásaidat írtad le, hanem a "szeretném, ha ezek lennének az elvárásaim"-féle listát.
Ezek szép, konform dolgok és nem lehet rájuk fogni, hogy nem lehet teljesíteni őket, de majdnem minden nő ezeket írja ki, aztán mégsem választ minket, akik ilyenek is vagyunk, tehát valahol bibi van.
Amúgy nekem pl. túl magas vagy, noha kapcsolatban nem zavarna.
Tudod, amíg az elvárásaidnak keresed a megfelelő áldozatot, addig majd eljár feletted az idő. Mivel kiírtad ezt a kérdést, már úgy tűnik kezded érezni, hisz már másfél év eltelt azóta.
Az egész életednek kb. 2 százaléka, de ha a gyerekkort nem vesszük bele, akkor több. Eddig ennyi időt töltöttél azzal, hogy kitaláld neked milyen pasi kell és erre várj. Na de mit tettél érte? Mennyi idő kell még ahhoz, hogy megértsd: ez így sok?
Én azt tudnám javasolni neked, hogy ha valaki elsőre nem is annyira jön be, azért adj neki egy esélyt. Másik embert megismerni nem percekbe vagy órákba telik hanem még sokszor egy egész élet is kevés lehet hozzá.
Picit részletekbe menően a következőt válaszolnám:
Önálló? Mit jelent számodra? Képes magát ellátni ha beteg? Tud magára főzni ha úgy adódik? Túléli ha kidobják Szibériában egy hétre? Van havi egymilliós fizetése? Vagy csak szimplán van munkája? Egyedül éljen 2 nagyértékű jármű társaságában? Szóval ez mit jelent? Minden ember önálló valamilyen szinten, bár manapság nem pont az a cél, hogy a fiatalokat erre neveljék (sajnos).
Okos. Steven Hawkins okos. Bill Gates is az. De a Viszkis is az volt amíg el nem kapták. A maga módján mindenki az. Mit takar az "okos" jelző nálad? A lexikális tudást vagy az intelligenciát? Az is okos aki elmondja kívülről a telefonkönyvet nem? Írtad az okos és az intelligens jelzőt is.
Átlagos kinézethez nagyjából annyit tudnék hozzászólni, hogy nem igazán láttam statisztikát még sehol, hogy ki milyen az aki átlagon felüli és milyen az átlagon aluli, amiből aztán kiderülne milyen is az átlagos. Valószínűleg én ezt azért nem látom, mert férfiként másképp szemlélem a világot. De az is lehet, hogy azért mert én nem vagyok átlagos :)
A "humoros" jelző a gyengém. Ezt soha nem értettem. Lehet én vagyok összerakva furcsán de idegenekkel nem igazán szoktam belemenni vicceskedésekbe, mert mindenkinek más a vicces, máshol van a határ és lehet, hogy ami az egyik számára felettébb szórakoztató, az a másik ember számára bántó is lehet. Ezt csak akkor tudod meg, ha jobban megismered az illetőt. Amikor már bíztok egymásban, ismered és tudod mi az amivel meg lehet nevettetni :) Szóval ez szerintem általában nem ismerkedéskor dől el.
Szexuális téren nyitott: érthető. Hogy mennnyire nyitott és konkrétan mire, az idővel gondolom úgyis kiderülne.
Minden téren nyitott: ezt én úgy értelmezem, hogy nyitott a világ dolgaira, érdeklődő, tájékozott és folyamatosan figyelemmel kíséri a nagyobb változásokat.
Konzervatív. De mennyire? És mikor? Mikor "kell" hogy az legyen?
Túl rövid a hajad, a szemöldököd fura, idegesítően röhögsz, és az általad elképzelt pasiképnek (egy szó) biztos lenne megfelelője, csak nem jutsz el odáig, hogy kiderüljenek ezek a tulajdonságok, mert tfh az első benyomásra nem olyannak tűnik, és akkor egyből lapát.
[Most erre azt kérdezed, hogy ezeket én honnan veszem. Nos én is ezt kérdezem, mégis honnan kéne kitalálnom valamilyen releváns tanácsot?]
"Önálló? Mit jelent számodra?"
Az hogy vannak önálló gondolatai, el tudja tartani magát, nem ilyen anyuci kicsi fia típus.
"Mit takar az "okos" jelző nálad?"
Van józan paraszti esze, de azért a tudományok terén is jártas, értsd: lexikális tudás.
"De mennyire? És mikor? Mikor "kell" hogy az legyen?"
Bizonyos dolgokban konzervatív, bizonyos dolgokban nyitott. Például legyen férfias, politikailag is stb..
Szia!
A férfiaknak a rövid haj nem igazan jön be, köztük nekem sem, egy fel hosszú mar teljesen jo. A 174 centivel nem fogsz tudni mit kezdeni, mert az adott. Ha ragaszkodsz a saját magasság plussz 5cm a magassarkú-szabály miatt, akkor elegge leszűkítetted a srácokat akiknek lehet esélyük.
Az elvárások nagy része szerintem elfogadható, vagy inkabb ugy gondolom, egy magára valamit is adó férfinél ezek alaptualjdonsagok.
Ezt mar sokszor leírtam, az a ferfi aki magas + intelligens, rövid időn beül ra fog jönni, ez jo a lányoknál. S esze ágában sincs megállapodni, mert ugy is talál valakit szexre.
,,legtöbbje csak szexet akar”- nem azért de anélkül meg mi értelme egy nő és egy férfi kapcsolatának? Nem mondom hogy azonnal, de a végén csak az lenne a természetes, nem?
Nem azért, de szerintem a Te is azt szeretnéd, előbb-utóbb.
Igen, az leszűrődött, hogy nem vagy egy otthonülős lány, vannak céljaid, elvárásaid. Ezzel nincs is semmi gond, sőt.. legyenek elvárásaid, de ezek egy kicsit nagyok!!
Nincs veled semmi gond, se az elvárásaiddal, csak lehet rossz helyen keresel.
Ja, bocsi, de nekem se jön be a rövid haj…!
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!