Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szóltok az elméletemhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok az elméletemhez?

Figyelt kérdés

Rengetegen férfi panaszkodik itt, hogy a társkeresőkön (vagy életben) nem állnak velük szóba a nők, vissza sem írnak, köszönnek, stb.

Felállítottam erre egy elméletet. Azt gondolom, arról lehet szó, hogy az átlagos, nem válogatós nők könnyedén találnak maguknak férfiakat, ezért ők már nem ismerkednek társkeresőn sem, meg máshogy sem.

A beképzelt szárcsák, akik csak a külsőségekre mennek, azok regisztrálnak a társkeresőre, de mivel azokat a férfiakat, akiket ezek keresik, már lefoglalta a többi beképzelt szárcsa (vagy átlagos lányok), ezek a beképzelt szárcsák ott ragadnak, és rontják a levegőt, nem állnak szóba a srácokkal, stb.

Mit gondoltok az elméletemről?

2016. ápr. 14. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem. Egyszerűbben azért nem írnak vissza, mert 10x annyi férfi regisztrál, mint nő így megtehetik hogy felszínesek legyenek.
2016. ápr. 14. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Biztos, hogy nem regisztrál tízszer annyi férfi, mint nő. Aránytalan lenne.
2016. ápr. 14. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Sztem nem erről van, nem gondolom, hogy már csak a "selejtje" maradt a nőkből a társkeresőn.

Egyfelől ott van rengeteg dagadt lány, ők ugyebár kiesnek mindenki pixiséből.

A többi lány viszont borzasztó sok levelet kap és egyszerűen elkapatja magát. Azt hiszi, hogy ebben a világban ő jócsaj lett és most, hogy teljesült az ősi álma, élni is akar vele: 3-4 kategóriával jobb férfiakra vágyik, mint ő maga.

Ezzel a férfiak 95%át az összes nem dagadt lány kizárja.

A maradék 5% pedig azt tapasztalja, amit az életben is, csak jelentősen felerősítve: minden punci elsőre nedves lesz a képei/teste láttán, így ők még annál is jobban válogatnak, mint amúgy a való életben.

A női önbecsapás miatt nem talál párt senki sem a netes társkeresőkön.

2016. ápr. 14. 20:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Harmadik, ez is egy nagyon jó elmélet, le a kalappal! (Persze az enyém jobb! :P )
2016. ápr. 14. 20:37
 5/10 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Én beképzelt szárcsa vagyok és nem vagyok társkeresőn, és nem állok szóba srácokkal :D Félig eltaláltad.
2016. ápr. 14. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom hogy mennyit számít a miért az adott kérdésben de az átlag és az alatti férfiak számára manapság egy rémálom a párkeresés.

Haverom átlagos mint én de talán jobban néz ki meg jól is keres viszonylag. 4 társkeresőn volt fent és kb két hónap alatt hatalmas szenvedéssel egyetlen egy nő jött össze neki aki megcsalta az első hónapban :D nem vicc. A normális lányok mind foglaltak sajnos külsőtől függetlenül de persze az is nagyon sokat számít mert annál válogatósabbak a normálisak is... nagyon nehéz ügy ez.

2016. ápr. 14. 20:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Mi a megoldás?
2016. ápr. 14. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
láttam már 1-2 aktív felhasználó-t aki már 7-8 éve regisztrálva van az adott oldalon... és emellé van 1500 olvasatlan üzenete.
2016. ápr. 14. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:
31%

Volt pár hete egy érdekes kérdés a témáról és ott kiderült, hogy a nők szinte soha nem a saját kategóriájukból néznek párt, ha megtehetik. Márpedig a netes társkeresőkön látszólag megtehetik

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. ápr. 14. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Megmondom én miért nem szoktam visszaírni, hátha segít megérteni. Az üzeneteim nagy részét nálam 20 évvel idősebbektől kapom, eleinte válaszoltam, hogy nekem fontos a saját korcsoportom, de meguntam ezekre válaszolgatni. A többi üzenet egyszavas, válaszolok rá egyszavast, kapok vissza egy szót, ez is unalmas. Kezdeményezni nem igazán tudok, ha tudnék, nem társkeresőn rohadnék meg. A srácoknak gondolom ugyanez a baja.

Azt akartam vele bemutatni, hogy nem mindig szándékos bunkóságról van szó.

2016. ápr. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!